Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [PestaOla]: Νέα ασύρματα ηχεία και ακουστικά EXTRA BASS από τη Sony
[PestaOla]: Νέα ασύρματα ηχεία και ακουστικά EXTRA BASS από τη Sony

[PestaOla]: Νέα ασύρματα ηχεία και ακουστικά EXTRA BASS από τη Sony

Τέσσερα νέα ασύρματα ηχεία και δύο νέα ασύρματα ακουστικά έρχονται να προστεθούν στην ευρύτερη οικογένεια EXTRA BASS της Sony.
Τα τέσσερα νέα φορητά ασύρματα ηχεία, σε τέσσερα διαφορετικά μεγέθη και διάφορα χρώματα, που όλα διαθέτουν τη μοναδική EXTRA BASS τεχνολογία, χαρίζουν δυνατό ήχο με βροντερό μπάσο και εφέ φωτισμού για να φτιάξετε την ατμόσφαιρα του πάρτι σας.

Με διάρκεια ζωής της μπαταρίας έως 24 ώρες τίποτα δεν μπορεί να σας σταματήσει. Παράλληλα, οι νέες λειτουργίες για πάρτι με τα έντονα φώτα που αναβοσβήνουν συγχρονισμένα με το ρυθμό, και τα DJ εφέ θα κάνουν το πάρτι σας να μείνει αξέχαστο, ενώ χάρη στην ανθεκτικότητά τους στο νερό, τίποτα δεν θα σας χαλάσει τη βραδιά. Για ακόμα μεγαλύτερη απόδοση μπορείτε να συνδέσετε ασύρματα έως και 10 ηχεία με τη λειτουργία Wireless Party Chain. Εναλλακτικά, μπορείτε να συνδέσετε ασύρματα δύο ηχεία του ίδιου μοντέλου με τη Λειτουργία του Speaker Add για ευρύ στερεοφωνικό ήχο.

Οι μηχανικοί της Sony σχεδίασαν ένα σύνολο διαφορετικών φωτισμών που συγχρονίζονται με το αγαπημένο σας κομμάτι και ενσωμάτωσαν τα δημοφιλή εφέ φωτισμού για πάρτι σε ένα μικρότερο ασύρματο ηχείο, δίνοντας σε εσάς την ευκαιρία να ζήσετε ξανά μια live παράσταση στο σπίτι σας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PESTAOLA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!