Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
28 °C 7 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
19 °C 3 kmh
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [PestaOla]: H Microsoft προχωρά στην εξαγορά της Altspace VR
[PestaOla]: H Microsoft προχωρά στην εξαγορά της Altspace VR

[PestaOla]: H Microsoft προχωρά στην εξαγορά της Altspace VR

Tην εξαγορά της νεοφυούς επιχείρησης Altspace VR ανακοίνωσε η Microsoft, η οποία ασχολείται με τα social media και το virtual reality. 

To ποσό της εξαγοράς της Altspace VR από την Microsoft δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, ενώ η Altspace VR είχε ανακοινώσει εδώ και μερικούς μήνες ότι αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα. Η εξαγορά από την Microsoft είναι μία κίνηση που εγγυάται τη συνέχεια της δραστηριότητάς της, προκειμένου να συνεχίσει να προσφέρει μια σειρά από είδη ψυχαγωγικού περιεχομένου σε περιβάλλον εικονικής πραγματικότητας.

Για τη Microsoft, η πλατφόρμα της Altspace VR είναι ένα σημαντικό εφόδιο, καθώς μπορεί να φέρει σε επαφή χρήστες από 160 διαφορετικές περιοχές του κόσμου σε περιβάλλον εικονικής πραγματικότητας για επικοινωνία, συνεργασία, παρακολούθηση μαθημάτων και πολλών άλλων περιστάσεων. Είναι προφανές ότι η κίνηση αυτή εξαγοράς από την πλευρά της Microsoft συνδέεται με τις επενδύσεις που κάνει στο χώρο του mixed reality.

H Altspace VR έχει αναπτύξει και τη δική της εφαρμογή που μπορεί να βρει κανείς διαθέσιμη τόσο για συσκευές με λειτουργικό σύστημα Windows 10, όσο και για εκείνες με λειτουργικό Android. Θα πρέπει να αναμένουμε αρκετές νέες ειδήσεις από τον χώρο του VR από την πλευρά της Microsoft, μετά από την τελευταία της εξαγορά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PESTAOLA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!