Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [PestaOla]: Τα Meizu M3X και Pro 6 Plus εμφανίζονται στο Geekbench
[PestaOla]: Τα Meizu M3X και Pro 6 Plus εμφανίζονται στο Geekbench

[PestaOla]: Τα Meizu M3X και Pro 6 Plus εμφανίζονται στο Geekbench

Σε sites που δημοσιεύουν αποτελέσματα benchmarking εμφανίζονται τα Meizu M3X και Pro 6 Plus, αποκαλύπτοντας τον εξοπλισμό τους. 

Σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει, το Meizu M3X θα είναι εφοδιασμένο με τον επεξεργαστή MediaTek Helio P20, ο οποίος θα έχει οχτώ πυρήνες χρονισμένους στο 1.6 GHz και μνήμη RAM 3 GB. O εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος δεν καθορίζεται, ενώ το λειτουργικό του σύστημα θα είναι Android 6.0.1 Marshmallow.

Ένα άλλο μοντέλο που έκανε την εμφάνισή του στα benchmarking sites είναι το Meizu Pro 6 Plus, για το οποίο αναφέρεται ότι χρησιμοποιεί έναν επεξεργαστή οχτώ πυρήνων, με χρονισμό 1.48 GHz και μνήμη RAM 4 GB. Και σε αυτή την περίπτωση το λειτουργικό σύστημα είναι Android Marshmallow, ενώ θα υπάρχει και εδώ το Flyme user interface της Meizu.

Οι περισσότερες πηγές στο Διαδίκτυο θέλουν την Meizu να αποκαλύπτει σήμερα ένα άλλο μοντέλο, το Meizu X, το οποίο θα έχει δεκαπύρηνο επεξεργαστή MediaTek Helio X20, με μνήμη RAM 6 GB και εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο στα 128 GB. Στις αρχές Δεκεμβρίου, η Meizu αναμένεται να παρουσιάσει το Meizu M5 Note, με οχταπύρηνο επεξεργαστή MediaTek Helio P10 και μνήμη RAM 3 GB.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PESTAOLA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!