Κυριακή, 22 Οκτωβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
29 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
24 °C 5 kmh
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [PestaOla]: Μαζί με το LTE ήρθαν και τα προβλήματα στο Apple Watch
[PestaOla]: Μαζί με το LTE ήρθαν και τα προβλήματα στο Apple Watch

[PestaOla]: Μαζί με το LTE ήρθαν και τα προβλήματα στο Apple Watch

Η δυνατότητα σύνδεσης σε δίκτυα LTE είναι το νέο χαρακτηριστικό του Apple Watch, αλλά φέρνει και κάποια προβλήματα. 

Εκπρόσωποι του ειδικού Τύπου που δοκίμασαν το νέο Apple Watch 3, εντόπισαν προβλήματα σύνδεσης του smartwatch με τα δίκτυα LTE, έπειτα από την προσπάθειά του να συνδεθεί με δίκτυα Wi-Fi. H Apple αναγνώρισε το πρόβλημα και εξέδωσε ανακοίνωση αναφορικά με τη διόρθωση του σφάλματος, η οποία και θα συμπεριληφθεί στο επόμενο πακέτο αναβάθμισης της συσκευής.

Ένα άλλο πρόβλημα που έχει εντοπιστεί για το Apple Watch 3, σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο Phone Arena, είναι ότι ο χρόνος ομιλίας που προσφέρει σε δίκτυα 4G το Apple Watch 3 είναι μόλις 1 ώρα. Ο χρόνος αυτός τριπλασιάζεται όταν χρησιμοποιείται η σύζευξη με ένα iPhone.

To πρόβλημα που έχει εντοπιστεί για το Apple Watch 3, ουσιαστικά ακυρώνει το πολυδιαφημιζόμενο χαρακτηριστικό του, που δεν είναι άλλο από την ανεξαρτησία του από ένα smartphone για την πραγματοποίηση κλήσεων και την αποστολή μηνυμάτων ή τη σύνδεση στο Internet.

Παρόλα αυτά, το πρόβλημα φαίνεται να περιορίζεται σε περιπτώσεις που ο κάτοχος ενός Apple Watch 3 έχει ήδη συνδεθεί σε ένα δίκτυο Wi-Fi με κάποια από τις άλλες Apple συσκευές του, καθώς το smartwatch της Apple αντλεί στοιχεία από την κοινή βάση δεδομένων σύνδεσης σε δίκτυα των άλλων Apple συσκευών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PESTAOLA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!