Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
10 °C 10 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
4 °C 10 kmh
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [PestaOla]: Λανσάρισμα του Super X-Fi της Creative σε ΗΠΑ και Ευρώπη
[PestaOla]: Λανσάρισμα του Super X-Fi της Creative σε ΗΠΑ και Ευρώπη

[PestaOla]: Λανσάρισμα του Super X-Fi της Creative σε ΗΠΑ και Ευρώπη

Η Creative ανακοίνωσε πως μετά την έναρξη προ-παραγγελιών για τον SXFI AMP στις ΗΠΑ την 1η Νοεμβρίου, σειρά έχει η Ευρώπη μέσα στον Ιανουάριο του 2019.

Είχε προηγηθεί η κυκλοφορία του Super X-Fi Earphone Holography στη Σιγκαπούρη, με άκρως εντυπωσιακά στοιχεία ικανοποίησης του αγοραστικού κοινού.

Ο SXFI AMP είναι το πρώτο λανσάρισμα στην κατηγορία της τεχνολογίας Super X-Fi holography της Creative που έχει ήδη κερδίσει πολλαπλές διακρίσεις μεταξύ αυτών το Best of CES 2018 Award (AVS Forum). Μέσα σε λίγες ώρες από το λανσάρισμά του πέτυχε ρεκόρ παραγγελιών και έχει υψηλότατο δείκτη ικανοποίησης, με ποσοστό αγοραστών μεγαλύτερο από το 99% να δηλώνουν εντυπωσιασμένοι με τις επιδόσεις του, νούμερο πολύ μεγαλύτερο από τα πρότυπα της βιομηχανίας.

Ο SXFI AMP είναι ότι καλύτερο έχουν να επιδείξουν δύο διαφορετικοί κόσμοι, καθώς συνδυάζει την τεχνολογία Super X-Fi με έναν υψηλής ποιότητας ενισχυτή ακουστικών υψηλής απόδοσης σε μέγεθος όχι μεγαλύτερο από ένα δάχτυλο.

“Είναι πρωτόγνωρη για εμάς η ανταπόκριση που είχαμε μετά την ανακοίνωση της κυκλοφορίας του Super X-Fi Amp. Χιλιάδες άνθρωποι έχουν επισκεφθεί τα κεντρικά γραφεία της Creative τις τελευταίες εβδομάδες για να τον παραλάβουν και δέχτηκαν τις εξατομικευμένες υπηρεσίες επίδειξης του. Για την ομάδα της Creative αυτή ήταν μια εξαιρετική ευκαιρία να επικοινωνήσει με τους καταναλωτές προσωπικά και να δούμε ιδίοις όμμασι την αντίδραση στην Super X-Fi τεχνολογία. Το ποσοστό ικανοποίησης έχει καταγραφεί από μια μεγάλη ομάδα τυχαίων πελατών από όλα τα κοινωνικά στρώματα. Πολλοί ανέφεραν ότι ανατρίχιασαν ακούγοντας τη μαγεία της Super X-Fi, ενώ άλλοι ήταν συγκλονισμένοι από το ότι ακόμη και μονοφωνικά μουσικά κομμάτια ακούγονταν σαν σε «ζωντανή» εκτέλεση”, δήλωσε ο Darran Nathan, Business Director στην κατηγορία Super X-Fi.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PESTAOLA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!