Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
11 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
7 °C 2 kmh
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [PestaOla]: Η LG λανσάρει το Signature σε τιμή υψηλότερη από του iPhone X
[PestaOla]: Η LG λανσάρει το Signature σε τιμή υψηλότερη από του iPhone X

[PestaOla]: Η LG λανσάρει το Signature σε τιμή υψηλότερη από του iPhone X

Η LGElectronicsπαρουσίασε το SignatureEdition, ένα smartphoneτης κατηγορίας «superpremium» που θα κυκλοφορήσει σε εξαιρετικά περιορισμένο αριθμό.

Το LGSignatureEditionθα διατεθεί σε μόλις 300 τεμάχια στην αγορά της Κορέας ενώ η τιμή του θα είναι υψηλότερη και από του iPhoneXτης Appleαφού θα ξεπερνά τα 1800 δολάρια (περίπου 2 εκατ. γουόν). Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι το brandSignatureχρησιμοποιείται από την LGγια τις highend οικιακές συσκευές και τηλεοράσεις, αλλά είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιείται σε ένα smartphone.

Το SignatureEditionsmartphoneθα διατεθεί σε χρωματικές εκδόσεις λευκού και μαύρου ενώ τα υλικά κατασκευής είναι αντίστοιχα των υλικών που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή ρολογιών υψηλής ποιότητας. Ο σχεδιασμός του χαρακτηρίζεται από την ίδια την κατασκευάστρια εταιρεία ως «απλός» και «αξιοπρεπής».

Η πλάτη του LGSignatureEditionέχει κατασκευαστεί από κεραμικό ζιρκόνιο, ένα υλικό που σύμφωνα με την LGμειώνει την πιθανότητα να γρατζουνιστεί η συσκευή, ενώ οι επίδοξοι αγοραστές θα έχουν τη δυνατότητα όταν το παραγγείλουν να χαράξουν το όνομά τους στη συγκεκριμένη επιφάνεια του πίσω καλύμματος.

Ο εξοπλισμός στο εσωτερικό του πλησιάζει αρκετά αυτόν του γνωστού LGV 30: διαθέτει 6GBμνήμης RAMκαι 256GBεσωτερικό αποθηκευτικό χώρο, λειτουργικό σύστημα Android 8.0, τεχνολογία ασύρματης φόρτισης Qi και υποστήριξη της υπηρεσίας ανέπαφων πληρωμών LGPay.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PESTAOLA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!