Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [PestaOla]: Τα καινοτομικά PCs της Dell με εκπληκτική εικόνα και ήχο
[PestaOla]: Τα καινοτομικά PCs της Dell με εκπληκτική εικόνα και ήχο

[PestaOla]: Τα καινοτομικά PCs της Dell με εκπληκτική εικόνα και ήχο

Στο ετήσιο Consumer Electronics Show (CES) το οποίο πραγματοποιήθηκε πρόσφατα, η Dell αποκάλυψε μια σειρά από παγκόσμιες πρωτιές που επαναπροσδιορίζουν τους προσωπικούς υπολογιστές.

Dell Canvas – Εργασία με την ταχύτητα της σκέψης

Αυτό που ξεκίνησε ως πρότυπο από τη Dell με το smart desk concept το 2014 έχει εξελιχθεί πλέον στο Dell Canvas—μια νέα κατηγορία τεχνολογίας έξυπνου χώρου εργασίας, που επεκτείνει την δημιουργική παραγωγικότητα για δημιουργούς περιεχομένου και σχεδιαστές. Ο έξυπνος χώρος εργασίας διαγωνίου 27 ιντσών και ανάλυσης QHD, μπορεί να χρησιμοποιηθεί υπό γωνία ή οριζόντια πάνω σε ένα γραφείο, κατά τέτοιο τρόπο ώστε, οι επαγγελματίες να μπορούν να δημιουργούν, να επικοινωνούν και να εκφράζουν τις σκέψεις και τις ιδέες τους με φυσικό τρόπο, όπως κάνουν με χαρτί και μολύβι.

Για παράδειγμα, με τη χρήση αφής, ψηφιακής γραφίδας και totems, το Dell Canvas μετατρέπει τα σχέδια σε μέρος της ψηφιακής ροής εργασίας και βελτιώνει τη συνεργατικότητα. Έχει αναπτυχθεί σε συνεργασία με τη Microsoft Corp. και μπορεί να βασιστεί πάνω σε, πρακτικά, οποιαδήποτε συσκευή Windows 10. Το Dell Canvas συνεργάζεται αρμονικά με λύσεις software από συνεργάτες όπως οι Adobe, Autodesk, AVID, Dassault Systems, SolidWorks και Microsoft, με στόχο την απελευθέρωση της δημιουργικής ευφυίας όλων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PESTAOLA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!