Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
11 °C 2 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
4 °C 5 kmh
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [PestaOla]: Η Kaspersky Lab ιδρύει το πρώτο Κέντρο Διαφάνειας στη Ζυρίχη
[PestaOla]: Η Kaspersky Lab ιδρύει το πρώτο Κέντρο Διαφάνειας στη Ζυρίχη

[PestaOla]: Η Kaspersky Lab ιδρύει το πρώτο Κέντρο Διαφάνειας στη Ζυρίχη

Τα κακόβουλα και ύποπτα αρχεία που διαμοιράστηκαν από τους χρήστες προϊόντων της Kaspersky Lab στην Ευρώπη θα επεξεργάζονται στα κέντρα δεδομένων της εταιρείας στη Ζυρίχη.

Πρόκειται για το πρώτο μέρος της δέσμευσης της εταιρείας από τα τέλη του 2017 για μετεγκατάσταση στο πλαίσιο της Πρωτοβουλίας Παγκόσμιας Διαφάνειας. Η κίνηση αυτή αντικατοπτρίζει την αποφασιστικότητα της Kaspersky Lab για διασφάλιση της ακεραιότητας και της αξιοπιστίας των προϊόντων της και συνοδεύεται από την ίδρυση του πρώτου Κέντρου Διαφάνειας της εταιρείας, επίσης στη Ζυρίχη.
Η μετεγκατάσταση της επεξεργασίας δεδομένων είναι μέρος μίας κεντρικής αναδιάρθρωσης, που έχει σχεδιαστεί για να αυξήσει την ανθεκτικότητα των πληροφοριακών συστημάτων της εταιρείας σε προσπάθειες παραβίασης δεδομένων και πιθανών επιθέσεων στην εφοδιαστική αλυσίδα αποδεικνύοντας περαιτέρω την αξιοπιστία των προϊόντων, των υπηρεσιών και των εσωτερικών της διαδικασιών.

Από τις 13 Νοεμβρίου, τα δεδομένα που σχετίζονται με απειλές και προέρχονται από ευρωπαίους χρήστες θα αρχίσουν να υποβάλλονται σε επεξεργασία σε δύο κέντρα δεδομένων. Οι εγκαταστάσεις τους είναι παγκόσμιας κλάσης και είναι σύμφωνες με τα βιομηχανικά πρότυπα και τα υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας.

Τα δεδομένα που έχουν επιλέξει οι χρήστες να μοιράζονται με την Kaspersky Lab περιλαμβάνουν ύποπτα ή άγνωστα κακόβουλα αρχεία και αντίστοιχα metadata που αποστέλλονται από τα προϊόντα της εταιρείας στο Kaspersky Security Network (KSN) για αυτοματοποιημένη ανίχνευση κακόβουλου λογισμικού.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PESTAOLA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!