Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [PestaOla]: Instant games μέσα στον Facebook Messenger
[PestaOla]: Instant games μέσα στον Facebook Messenger

[PestaOla]: Instant games μέσα στον Facebook Messenger

O Facebook Messenger μετατρέπεται σε ένα virtual arcade, φιλοξενώντας μια σειρά από παιχνίδια που μπορεί να παίξει κανείς δωρεάν. 

Η νέα υπηρεσία του Facebook Messenger ονομάζεται Instant Games και επιτρέπει σε δύο συνομιλητές να παίξουν μαζί ένα κλασικό παιχνίδι, όπως είναι το Pac-Man ή το Space Invaders. Η νέα υπηρεσία του Facebook Messenger θα γίνει σταδιακά διαθέσιμη μέσα από updates της εφαρμογής, ενώ η ανακοίνωση του Facebook έκανε λόγο για έναρξη της διάθεσής της υπηρεσίας Instant Games σε 30 διαφορετικές χώρες του κόσμου. Η υπηρεσία ξεκινά από τις ΗΠΑ.

Τo Facebook Messenger Instant Games θα μπορεί να το απολαμβάνει κανείς σε κινητά και tablets με λειτουργικό σύστημα Android ή iOS. Σε πρώτη φάση, στην υπηρεσία υπάρχουν 17 κλασικοί τίτλοι παιχνιδιών που είναι οι εξής: Pac-Man, Galaga, Arkanoid, Space Invaders, Track & Field 100M, Shuffle Cats Mini, Words with Friends: Frenzy, Hex, Everwing, Endless Lake, Templar 2048, The Tribez: Puzzle Rush, 2020 Connect, Puzzle Bubble, Zookeeper, Brick Pop, Wordalot Express.

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα στοιχεία του Facebook Messenger Instant Games είναι ότι μπορεί κανείς να προκαλέσει τους φίλους του στο Messenger για να παίξουν μαζί ένα παιχνίδι, ή να ανταγωνιστούν ο ένας τον άλλο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PESTAOLA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!