Τρίτη, 20 Νοεμβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 2 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
14 °C 0 kmh
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [PestaOla]: Ignite 2018: Η Microsoft ενισχύει την ασφάλεια και φέρνει την AI πιο κοντά
[PestaOla]: Ignite 2018: Η Microsoft ενισχύει την ασφάλεια και φέρνει την AI πιο κοντά

[PestaOla]: Ignite 2018: Η Microsoft ενισχύει την ασφάλεια και φέρνει την AI πιο κοντά

Στο πλαίσιο του ετήσιου συνεδρίου πληροφορικής Ignite 2018 που διοργάνωσε πρόσφατα η Microsoft, στο Ορλάντο της Φλόριντα, η εταιρεία υπογράμμισε την ανάγκη για αυξημένη ασφάλεια στον τομέα της πληροφορικής.

Οι πελάτες της Microsoft είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μία εβδομάδα γεμάτη με νέες προοπτικές γνωρίζοντας νέα του κλάδου και καινοτόμες λύσεις. Συνολικά 280 πελάτες της Microsoft απόλαυσαν αυτήν την πλούσια εμπειρία. Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου ανακοινώθηκε μία σειρά προγραμμάτων και προϊόντων ασφαλείας.

Μεταξύ αυτών, το Microsoft Secure Score, που αξιολογεί το περιβάλλον πελατών του Microsoft 365 και προτείνει λύσεις που στοχεύουν στη μείωση παραβιάσεων, και το Microsoft Authenticator, το οποίο βοηθά στην ασφαλέστερη σύνδεση των εργαζομένων, χωρίς τη χρήση password. Η εταιρεία τόνισε, επίσης, τη δέσμευσή της για τον εκδημοκρατισμό της Τεχνητής Νοημοσύνης και την ανάπτυξη προγραμμάτων όπως το «AI for Humanitarian Action», που στόχο έχει να αξιοποιήσει την Τεχνητή Νοημοσύνη προς όφελος της ανθρωπότητας, για την αποκατάσταση καταστροφών, την παροχή βοήθειας σε παιδιά, την προστασία προσφύγων και για την προώθηση του σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

«Στην εποχή του Intelligent Cloud και του Intelligent Edge, οι επιχειρήσεις σε κάθε βιομηχανία αναζητούν έναν έμπιστο συνεργάτη που θα τους βοηθήσει να εξελιχθούν», είπε ο Satya Nadella, CEO της Microsoft. «Οδηγούμε τις εξελίξεις στην Τεχνητή Νοημοσύνη, το edge computing και το IoT, ενώ προσφέρουμε ολοκληρωμένη ασφάλεια προκειμένου να ενδυναμώσουμε κάθε οργανισμό να δημιουργήσει τη δική του ψηφιακή ικανότητα και να επιτύχει σε αυτή τη νέα εποχή».

Η ασφάλεια στον κυβερνοχώρο αποτελεί τη βασική πρόκληση στην ψηφιακή εποχή

Κάθε μέρα οργανισμοί και επιχειρήσεις αφιερώνουν πολύτιμο χρόνο και πόρους, πέρα από το βασικό τους έργο, για να αντιμετωπίζουν και να ανακάμπτουν από επιθέσεις στον κυβερνοχώρο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PESTAOLA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!