Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
10 °C 3 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
7 °C 0 kmh
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [PestaOla]: To Ίδρυμα Vodafone συμμετέχει στο SingularityU Greece Summit
[PestaOla]: To Ίδρυμα Vodafone συμμετέχει στο SingularityU Greece Summit

[PestaOla]: To Ίδρυμα Vodafone συμμετέχει στο SingularityU Greece Summit

Αναγνωρίζοντας τη σημασία των νέων, εκθετικών τεχνολογιών στην επίλυση των σημαντικότερων κοινωνικών προκλήσεων στους τομείς της υγείας, της εκπαίδευσης και της κοινωνικής ενσωμάτωσης, το Ίδρυμα Vodafone συμμετέχει στο SingularityU Greece Summit.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Vodafone Ελλάδας, κ. Χάρης Μπρουμίδης, στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης για στελέχη επιχειρήσεων και μη κερδοσκοπικών οργανισμών, που διοργανώθηκε από το SingularityU Greece Summit δήλωσε: «Στο Ίδρυμα Vodafone έχουμε ως αποστολή τη βελτίωση της ζωής των ανθρώπων μέσα από τον συνδυασμό των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας για το κοινό καλό. Αυτός είναι ο βαθύτερος σκοπός για τον οποίο εργαζόμαστε καθημερινά, ώστε να στηρίζουμε έμπρακτα την ελληνική κοινωνία παίρνοντας θέση για σημαντικά ζητήματα, όπως η ισότητα, η κοινωνική ενσωμάτωση, η πρόσβαση όλων στην υγεία και την εκπαίδευση. Οι εκθετικές τεχνολογίες έχουν τη δύναμη να αλλάξουν τη ζωή μας και πρέπει όλοι μας, επιχειρήσεις, κοινωνικοί φορείς, κυβερνήσεις να αναλάβουμε δράση και να φροντίσουμε ότι θα τις αξιοποιήσουμε για να βελτιώσουμε τη ζωή όλων μας προς το καλύτερο».

Οι επισκέπτες του SingularityU Greece Summit μπορούν να ενημερωθούν σχετικά με τις δράσεις και τη στρατηγική του Ιδρύματος Vodafone στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της Vodafone Ελλάδας, στο φουαγιέ της αίθουσας «Αλεξάνδρα Τριάντη». Μερικά από τα προγράμματα που υλοποιεί το Ίδρυμα Vodafone στην Ελλάδα δημιουργώντας ίσες ευκαιρίες για περισσότερους ανθρώπους, μέσω της τεχνολογίας είναι:

Το πρόγραμμα Instant Classroom, το οποίο δίνει πρόσβαση σε εκπαιδευτικό περιεχόμενο και σε ψηφιακά εργαλεία σε παιδιά που στερούνται πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, λόγω κοινωνικών συνθηκών ή παραμονής τους για χρόνια σε προσφυγικούς καταυλισμούς.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PESTAOLA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!