Πέμπτη, 24 Μαΐου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [PestaOla]: Huawei: Νέα υψηλά επίπεδα για το επόμενης γενιάς «έξυπνο» All-Flash σύστημα αποθήκευσης
[PestaOla]: Huawei: Νέα υψηλά επίπεδα για το επόμενης γενιάς «έξυπνο» All-Flash σύστημα αποθήκευσης

[PestaOla]: Huawei: Νέα υψηλά επίπεδα για το επόμενης γενιάς «έξυπνο» All-Flash σύστημα αποθήκευσης

Η Huawei ανακοίνωσε ότι το OceanStor 18800F V5, το «έξυπνο» all-flash σύστημα αποθήκευσης επόμενης γενιάς, πραγματοποίησε 6.000.572 IOPS (λειτουργίες εισόδου/εξόδου ανά δευτερόλεπτο) στις δοκιμές αναφοράς του Storage Performance Council, SPC-1, τοποθετώντας το στην πρώτη θέση σε παγκόσμια απόδοση των συστημάτων αποθήκευσης all-flash.

Τα συστήματα αποθήκευσης επόμενης γενιάς της Huawei περιλαμβάνουν το all-flash OceanStor FV5 και το υβριδικό σύστημα OceanStor V5, τα οποία βασίζονται στην πλατφόρμα Purley της Intel Xeon. Και τα δύο κληρονομούν τα πλούσια χαρακτηριστικά των επιχειρησιακών λειτουργιών και το σχεδιασμό υψηλής διαθεσιμότητας των συστημάτων αποθήκευσης του OceanStor V3, ενώ παράλληλα αποδίδουν υψηλές αποδόσεις με αρχιτεκτονικές σχεδιασμένες ειδικά για όλα τα flash και τα υβριδικά συστήματα αποθήκευσης.

Τα νέα χαρακτηριστικά παρέχουν στις επιχειρήσεις πιο ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης δεδομένων για τις κρίσιμες υπηρεσίες τους και έχουν ενσωματωμένα χαρακτηριστικά βελτιστοποίησης για να επιτρέπουν τις all-flash, all-cloud και all-intelligence στρατηγικές. Τα προσφερόμενα συστήματα μεσαίου και high-end επιπέδου επεκτείνουν το flash χαρτοφυλάκιο της Huawei με λύσεις που μπορούν να ανταποκριθούν σε ακόμη πιο ευρύ φάσμα απαιτήσεων των πελατών.

Η Huawei δεσμεύεται να παρέχει συνεχώς υψηλότερες επιδόσεις και αξιοπιστία στις λύσεις των συστημάτων αποθήκευσης που προσφέρει, προκειμένου να ικανοποιήσει τις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις σε οργανισμούς παντός μεγέθους. Η Huawei Storage συμμετέχει στις δοκιμές επιδόσεων του SPC-1 από το 2010.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PESTAOLA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!