Δευτέρα, 29 Μαΐου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 6 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [PestaOla]: Η GoPro λανσάρει την VR Fusion 360 Camera
[PestaOla]: Η GoPro λανσάρει την VR Fusion 360 Camera

[PestaOla]: Η GoPro λανσάρει την VR Fusion 360 Camera

Στην κατηγορία των καμερών λήψης 360 μοιρών μπαίνει η GoPro με τη Fusion 360, για να μπορεί κανείς να καταγράφει εικόνες Virtual Reality. 

Ένα από τα εντυπωσιακά τεχνικά χαρακτηριστικά της GoPro Fusion είναι η δυνατότητα καταγραφής εικόνας σε ανάλυση 5.2Κ, άσχετα με το εάν θα χρησιμοποιηθεί το περιεχόμενο για περιεχόμενο Virtual Reality ή όχι. Η νέα κάμερα θα έχει όλα τα στοιχεία που συναντά κανείς και στις άλλες action κάμερες της GoPro, δηλαδή θα είναι ανθεκτική σε κακουχίες, θα έχει αντοχή χρήσης ακόμα και σε ακραίες συνθήκες, ενώ θα μπορεί να προσαρμοστεί με ευκολία στον εξοπλισμό του κατόχου της για να καταγράφει σκηνές περιπέτειεας.

H GoPro δεν έδωσε αναλυτικές πληροφορίες για την τιμολογιακή πολιτική που θα ακολουθήσει με την Fusion 360, αλλά σημειώνει ότι η νέα κάμερα θα ξεκινήσει να διατίθεται στην αγορά από τα τέλη του 2017 και έπειτα. Μέχρι τότε, θα υπάρχει ένα ειδικό πρόγραμμα για όσους ενδιαφέρονται να δοκιμάσουν τη νέα κάμερα, οι οποίοι θα μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στο gopro.com/fusion.

Η GoPro στο επίσημο site της έχει δώσει στη δημοσιότητα ένα βίντεο που δείχνει μερικές από τις δυνατότητες της Fusion 360 με στιγμιότυπα από βίντεο 360 μοιρών από διάφορες outdoor δραστηριότητες και τη δυνατότητα του θεατή να εστιάσει όπου επιθυμεί.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PESTAOLA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!