Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [PestaOla]: Google: Μέχρι το τέλος του 2016 μπορεί να πουλήσει έως και 3 εκατ. συσκευές Pixel
[PestaOla]: Google: Μέχρι το τέλος του 2016 μπορεί να πουλήσει έως και 3 εκατ. συσκευές Pixel

[PestaOla]: Google: Μέχρι το τέλος του 2016 μπορεί να πουλήσει έως και 3 εκατ. συσκευές Pixel

Με τις αρχικές προ-παραγγελίες του Pixel να ξεπέρασαν τις προσδοκίες της Google, η εταιρεία φέρεται ικανή να επιτύχει πωλήσεις τριών εκατομμυρίων συσκευών μέχρι το τέλος του έτους και τα έσοδα να φτάνουν στα 2 δισ. δολάρια.

Αυτό τουλάχιστον εκτιμά η Morgan Stanley συμπληρώνοντας μάλιστα στη σχετική αναφορά της ότι το Pixel θα μπορούσε να κατακτήσει έως και το 10% της αγοράς premium smartphones της μεγάλης και συνεχώς ανερχόμενης αγοράς της Ινδίας.

Όπως αναφέρεται στην έκθεση της Morgan Stanley το Pixel XL με αποθηκευτικό χώρο 128GB έχει το μεγαλύτερο περιθώριο μικτού κέρδους (στο 25%) ακολουθούμενο από το φθηνότερο Pixel των 32GB (22%). Επιπλέον, εκτιμάται ότι η Google θα καταφέρει να πουλήσει πέντε έως έξι εκατομμύρια συσκευές Pixel και Pixel XL κατά τη διάρκεια του 2017 φέρνοντας στα ταμεία της αμερικανικής εταιρείας έσοδα ύψους 3,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Ανάλογα υψηλά αναμένεται να είναι τα έσοδα της Google και από την αυξανόμενη χρήση νέων υπηρεσιών όπως το Android Pay και η mobile μηχανή αναζήτησης αποτελεσμάτων.

Συγκριτικά, η Apple πούλησε 212 εκατομμύρια συσκευές iPhone κατά το οικονομικό έτος 2016 έχοντας έσοδα ύψους 137 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Επιπρόσθετα, η Morgan Stanley εκτιμά ότι οι συσκευές Pixel θα είναι κατά το ήμισυ κερδοφόρες όσο οι συσκευές iPhone λόγω των ακριβότερων υλικών που έχει επιλέξει η Google για την κατασκευή τους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PESTAOLA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!