Δευτέρα, 9 Δεκεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [PestaOla]: Φορητός ιονιστής αέρα από την LG Electronics
[PestaOla]: Φορητός ιονιστής αέρα από την LG Electronics

[PestaOla]: Φορητός ιονιστής αέρα από την LG Electronics

Με την καθαρή ατμόσφαιρα να αποτελεί δυσεύρετο αγαθό, η LG Electronics ανακοίνωσε τον πρώτο φορητό ιονιστή αέρα (air purifier) στον κόσμο, σχεδιασμένο για χρήση εν κινήσει.

Με έναν καινοτόμο αισθητήρα PM1.0, το συμπαγές και χωρίς καλώδιο PuriCare Mini της LG προσφέρει καθαρό αέρα στο αυτοκίνητο, στο βρεφονηπιακό σταθμό ή ακόμα και στο γραφείο.

Με το σύστημα 4 βημάτων (4-Step) Air Filtration της LG, το PuriCare Mini μπορεί να ανιχνεύσει και να απομακρύνει 99% των σωματιδίων που είναι τόσο μικρά όσο 0,3μm. Το πρώτο βήμα περιλαμβάνει τον αισθητήρα PM1.0 ο οποίος ανιχνεύει γρήγορα και με ακρίβεια την ποιότητα του αέρα πριν το Dual Inverter Motor εκτοξεύσει με δύναμη στον αέρα στις 5,000rpm (στροφές ανά λεπτό) στο δεύτερο βήμα. Στο τρίτο βήμα, το υψηλής απόδοσης φίλτρο Total Allergen Removal απομακρύνει τα σωματίδια του αέρα και στο τελικό στάδιο, ο ισχυρός διπλός ανεμιστήρας Twin Tornado διασκορπίζει τον καθαρό αέρα σε μεγάλη απόσταση. Το LG PuriCare Mini εκτός του ότι είναι εξαιρετικά αποδοτικό, είναι επίσης γρήγορο, ανανεώνοντας το 50% του αέρα μέσα σε ένα αυτοκίνητο σε 10 λεπτά.

Το PuriCare Mini της LG μπορεί να μεταφερθεί οπουδήποτε βρίσκεται ο χρήστης, χάρη στο μικρό του μέγεθος και το ελάχιστο βάρος του, που το καθιστούν ιδανικό για χρήση εν κινήσει, σε αντίθεση με τα plug-in μοντέλα. Παρόμοια σε μέγεθος και βάρος με ένα μπουκάλι νερό των 500ml, ο ασύρματος ιονιστής αέρα ανανεώνει τον αέρα για έως και 8 ώρες σε χαμηλή ταχύτητα ή 2 ώρες στην υψηλότερη ρύθμιση σε σχέση με την ισχύ της μπαταρίας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PESTAOLA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!