Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [PestaOla]: Η LG φέρεται να σχεδιάζει το λανσάρισμα του G6 νωρίτερα από το Galaxy S8
[PestaOla]: Η LG φέρεται να σχεδιάζει το λανσάρισμα του G6 νωρίτερα από το Galaxy S8

[PestaOla]: Η LG φέρεται να σχεδιάζει το λανσάρισμα του G6 νωρίτερα από το Galaxy S8

Φαίνεται ότι κατά τους πρώτους μήνες του 2017 θα αναβιώσει μία παλαιά και εν πολλοίς ξεχασμένη «κόντρα» ανάμεσα στις LG Electronics και Samsung.

Όπως αποκαλύπτουν τα κορεατικά μέσα ενημέρωσης η επόμενη ναυαρχίδα της LG Electronics, που προσωρινά αποκαλείται G6, θα λανσαριστεί εμπορικά στην Κορέα νωρίτερα από το συνηθισμένο, κατά την πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου. Να υπενθυμίσουμε ότι το Galaxy S8 , η επόμενη ναυαρχίδα της Samsung, το πιθανότερο σενάριο είναι να κάνει την εμφάνισή του στις 18 Απριλίου σε event στη Νέα Υόρκη.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Slashgear, οι δύο κορεατικές εταιρείες, μέχρι και πέρυσι, ακολουθούσαν την ίδια στρατηγική λανσάροντας εμπορικά τις νέες τους ναυαρχίδες εντός του Απριλίου. Η «παράδοση» έσπασε το 2016 όταν η Samsung προχώρησε στο λανσάρισμα του Galaxy S7 νωρίτερα από το συνηθισμένο, θέλοντας με τον τρόπο αυτό να τονώσει περαιτέρω τα έσοδά της κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους.

Προφανώς η συνταγή ήταν επιτυχημένη και πλέον η LG φέρεται να σχεδιάζει το πρόωρο λανσάρισμα του G6, για την κορεατική αγορά, για τις 10 Μαρτίου. Επιπλέον, η εταιρεία προφανώς και βρίσκει την ευκαιρία να εκμεταλλευθεί το πάθημα της Samsung με το Note 7 , το οποίο σε μεγάλο βαθμό ανέτρεψε τον συνολικό της προγραμματισμό.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PESTAOLA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!