Κυριακή, 19 Νοεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
13 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
13 °C 3 kmh
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [PestaOla]: Το Face ID θα έρθει σε όλες τις συσκευές της Apple από το 2018
[PestaOla]: Το Face ID θα έρθει σε όλες τις συσκευές της Apple από το 2018

[PestaOla]: Το Face ID θα έρθει σε όλες τις συσκευές της Apple από το 2018

Η Apple σκοπεύει να τοποθετήσει το Face ID σε όλες τις συσκευές που θα παρουσιαστούν από το 2018 και έπειτα παραγκωνίζοντας τελείως το Touch ID, δηλαδή την τεχνολογία σάρωσης δακτυλικού αποτυπώματος.

Αυτή τουλάχιστον είναι η εκτίμηση της εταιρείας αναλύσεων KGI της οποίας οι αναλυτές συνήθως έχουν και πολύ καλή πληροφόρηση. Η σχετική αναφορά προς το επενδυτικό κοινό, που διέρρευσε στην ιστοσελίδα Apple Insider, θεωρεί δεδομένο ότι η Apple θα θελήσει να εκμεταλλευθεί στο έπακρο το πλεονέκτημα που έχει αποκτήσει έναντι των Android συσκευών με την τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου Face ID, η οποία βασίζεται στη νέα κάμερα True Depth.

Αποτέλεσμα αυτής της απόφασης θα είναι από το 2018 η Apple να πάψει να χρησιμοποιεί την τεχνολογία Touch ID, δηλαδή τη χρήση δακτυλικού αποτυπώματος για το ξεκλείδωμα του iPhone. Να υπενθυμίσουμε ότι το Touch ID έκανε την παρθενική του εμφάνιση με το iPhone 5s, πριν από τέσσερα χρόνια, και έκτοτε θεωρούνταν η κορωνίδα στις λύσεις βιομετρικών μέσων ξεκλειδώματος μιας συσκευής.

Το θέμα είναι ότι το iPhone X δεν είναι ακόμη εμπορικά διαθέσιμο και προφανώς κανείς (πλην της Apple) δεν μπορεί να γνωρίζει τις δυνατότητες της νέας τεχνολογίας Face ID.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PESTAOLA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!