Σάββατο, 25 Νοεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
12 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
11 °C 2 kmh
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [PestaOla]: Έξυπνη μετάδοση συνεδριάσεων στο Internet χωρίς την ανάγκη ειδικών
[PestaOla]: Έξυπνη μετάδοση συνεδριάσεων στο Internet χωρίς την ανάγκη ειδικών

[PestaOla]: Έξυπνη μετάδοση συνεδριάσεων στο Internet χωρίς την ανάγκη ειδικών

Με απλή εγκατάσταση και ρυθμίσεις το Multicam μπορεί να καταγράφει, να συνθέτει και να μεταδίδει στο Διαδίκτυο ή άλλα μέσα, εικόνα και ήχο υψηλής ποιότητας σε επίπεδο επαγγελματικής τηλεοπτικής παραγωγής.

Πιο αναλυτικά, μόλις το Multicam συνδεθεί με τη μικροφωνική εγκατάσταση, δεν απαιτείται χειροκίνητη λειτουργία. Εισάγετε τις παραμέτρους του χώρου, καθορίζετε τον αριθμό των μικροφώνων και την θέση της κάμερας που καλύπτει το μικρόφωνο του κάθε ομιλητή. Επίσης μπορείτε να εισάγετε τη λίστα των συμμετεχόντων ομιλητών και μέσω αρχείου Excel.

Ανά πάσα στιγμή, μπορείτε να πάρετε τον έλεγχο και να εστιάσετε σε έναν συγκεκριμένο ομιλητή. Για παράδειγμα, κατά τη διάρκεια μιας έντονης συνομιλίας όπου δύο ομιλητές διακόπτουν ο ένας τον άλλον και επιθυμείτε να επικεντρωθείτε στον έναν από τους δύο, απλά επιλέγετε το μικρόφωνό του.

Ο χρόνος διάρκειας του ημι-αυτόματου ελέγχου καθορίζεται στις ρυθμίσεις, κατόπιν το σύστημα επιστρέφει στην αυτόματη λειτουργία.

Υπάρχει δυνατότητα για χειροκίνητη λειτουργία για έλεγχο των παραμέτρων όπως: εναλλαγή πηγών, έλεγχος καμερών, χειροκίνητες προεπιλογές, και οποιεσδήποτε άλλες διαθέσιμες λειτουργίες όπως: εγγραφή, μετάδοση στο Internet, τίτλοι και αλλά γραφικά κλπ.

H Comart είναι Εξουσιοδοτημένος Μεταπωλητής των Multicam Systems, Blackmagic Design, Apple, Adobe, Lacie κ.α..

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PESTAOLA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!