Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [PestaOla]: H HP επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον εξαγοράς της από την Xerox
[PestaOla]: H HP επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον εξαγοράς της από την Xerox

[PestaOla]: H HP επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον εξαγοράς της από την Xerox

Πληροφορίες για ένα πολύ ενδιαφέρον νέο deal στον κόσμο της τεχνολογίας έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους στο Διαδίκτυο.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το ZD Net, η HP επιβεβαίωσε ότι έχει δεχθεί μία πρόταση εξαγοράς από την πλευρά της Xerox, όπως το είχε αρχικά κάνει γνωστό η Wall Street Journal σε δημοσίευμά της που είχε προηγηθεί. Στην ανακοίνωσή της η HP ξεκαθάρισε ότι είναι ανοιχτή σε συζητήσεις με τη Xerox, η οποία έχει κάνει αντίστοιχες προσφορές και στο παρελθόν, ενώ σημειώνει με νόημα ότι θα πράξει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μία κίνηση που θα είναι προς όφελος των μετόχων της.

Η χρηματιστηριακή αξία της Xerox αγγίζει τα 8 δισεκατομμύρια δολάρια, ενώ εκείνη της HP φτάνει τα 27 δισεκατομμύρια, ποσό τριπλάσιο σε σχέση με εκείνο της Xerox, ενώ οι αναλυτές τονίζουν ότι και οι δύο εταιρείες ασχολούνται -μεταξύ άλλων- με την κατασκευή εκτυπωτών. Οι πληροφορίες θέλουν τις δύο εταιρείες να εξοικονομούν περίπου 2 δισεκατομμύρια δολάρια το χρόνο από το ενδεχόμενο της συγχώνευσης αυτής.

Για να μπορέσει η Xerox να προχωρήσει στην προσφορά εξαγοράς της HP καλείται να πουλήσει το 25% των δικαιωμάτων συνεργασίας με την Fuji, με την οποία προωθεί προϊόντα και υπηρεσίες σχετικές με διαχείριση εγγράφων στην περιοχή της Ασίας και του Ειρηνικού.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PESTAOLA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!