Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
13 °C 13 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
12 °C 2 kmh
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [PestaOla]: Επενδύσεις στον τομέα των δικτύων τεχνολογίας 5G σχεδιάζει η Wind
[PestaOla]: Επενδύσεις στον τομέα των δικτύων τεχνολογίας 5G σχεδιάζει η Wind

[PestaOla]: Επενδύσεις στον τομέα των δικτύων τεχνολογίας 5G σχεδιάζει η Wind

Σε ομιλία του στο συνέδριο «Towards 5G Enabled Gigabit Society» ο Chief strategy Officer της Wind Ελλάς, Αντώνης Τζωρτζακάκης, αναφέρθηκε στη νέα εποχή για τις τηλεπικοινωνίες που έρχεται με την τεχνολογία 5G.

«Η εποχή του 5G δεν ορίζεται ως ακόμα μια συμβατική τεχνολογική εξέλιξη αλλά ως ένας ολόκληρος ανασχηματισμός δικτύου», υποστήριξε κατά την έναρξη της ομιλίας του ο Αντώνης Τζωρτζακάκης , Chief Strategy Officer της WIND Ελλάς, στο συνέδριο «Towards 5G Enabled Gigabit Society», που διοργάνωσε το ITU(International Telecommunication Union) σε συνεργασία με το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης, στις 11 & 12 Οκτωβρίου 2018.

Ο κ. Τζωρτζακάκης αναφέρθηκε στις «περιοχές – verticals» που θα επηρεαστούν από τη νέα πραγματικότητα του 5G, όπως ο τομέας της υγείας, η ενέργεια, η αυτοκινητοβιομηχανία, οι μεταφορές και η βιομηχανία, επισημαίνοντας πόσο σημαντικό και κρίσιμο για τον κλάδο είναι να μπουν οι σωστές παράμετροι στο επενδυτικό πλαίσιο για όλα τα έργα και τις υποδομές που απαιτεί το 5G.

«Το επενδυτικό πλαίσιο γύρω από τη νέα αυτή τεχνολογία είναι μια κρίσιμη πρόκληση για την πολιτεία και τους παρόχους που προετοιμάζονται να επενδύσουν εκατομμύρια για την ανάπτυξη των νέων υποδομών», είπε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής στρατηγικής της Wind, συμπληρώνοντας πως για “Κάθε ευρώ που πρέπει να αποδοθεί στην απόκτηση του φάσματος, θα στερηθεί ουσιαστικά από τις απαραίτητες επενδύσεις στο δίκτυο».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PESTAOLA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!