Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [PestaOla]: Ένα εύκαμπτο smartphone φέρεται να ετοιμάζει η Xiaomi
[PestaOla]: Ένα εύκαμπτο smartphone φέρεται να ετοιμάζει η Xiaomi

[PestaOla]: Ένα εύκαμπτο smartphone φέρεται να ετοιμάζει η Xiaomi

H Xiaomi φαίνεται πως ενδιαφέρεται να παρουσιάσει ένα εύκαμπτο smartphone, όπως φαίνεται από φωτογραφίες που έχουν διαρρεύσει online. 

Τα εύκαμπτα smartphones φαίνεται πως είναι υψηλά στη λίστα ενδιαφέροντος των κατασκευαστών, σύμφωνα με το Slashgear, ενώ δεν αποκλείεται να αποτελέσουν και ένα πρόσφορο πεδίο ανταγωνισμού στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον.

Η Xiaomi δεν θα μπορούσε να λείπει από τη νέα κατηγορία συσκευών που φαίνεται να δημιουργείται και όλα δείχνουν ότι εργάζεται πάνω σε ένα αντίστοιχο πρωτότυπο. Το εντυπωσιακό στις φωτογραφίες της Xiaomi που έχουν διαρρεύσει στο Διαδίκτυο είναι ότι το smartphone που ετοιμάζει μοιάζει να μπορεί να κάμψει το πλαίσιο του προς όλες τις κατευθύνσεις και σε μεγάλο βαθμό.

Τα σκληρά υλικά του πλαισίου ενός smartphone, τα εσωτερικά μέρη του hardware αποτελούν πρόκληση για όποιον θέλει να κατασκευάσει ένα εύκαμπτο smartphone, ενώ στις φωτογραφίες από το πρωτότυπο της Xiaomi φαίνεται ότι τέτοια ζητήματα έχουν λυθεί.

Είναι, βέβαια, εξαιρετικά επισφαλές να βασιστεί κανείς αποκλειστικά και μόνο στις διαδικτυακές διαρροές για να μπορέσει να βγάλει συμπεράσματα, αλλά φαίνεται ότι η Xiaomi δεν θέλει να αφήσει καμία κατηγορία τεχνολογίας στην οποία να μην έχει παρουσία.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PESTAOLA

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!