Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [PestaOla]: Εμπειρίες VR στον ανανεωμένο χώρο του PlayStation στο Golden Hall
[PestaOla]: Εμπειρίες VR στον ανανεωμένο χώρο του PlayStation στο Golden Hall

[PestaOla]: Εμπειρίες VR στον ανανεωμένο χώρο του PlayStation στο Golden Hall

Το σύστημα εικονικής πραγματικότητας, αποκλειστικά για το PlayStation4, είναι διαθέσιμο και στην Ελλάδα από την πρώτη ημέρα της παγκόσμιας κυκλοφορίας του και συνοδεύεται από μια ευρεία γκάμα VR games.

Το PS VR είναι συμβατό με περισσότερα από 40 εκατομμύρια συστήματα PS4 που είναι ήδη εγκατεστημένα σε σπίτια καταναλωτών και συνοδεύεται από μια συλλογή 30 παιχνιδιών, συμπεριλαμβανομένων αποκλειστικών τίτλων όπως τα Rez Infinite (Monstars & Enhance Games), Batman: Arkham VR (RockSteady και Warner Bros Interactive Entertainment), DRIVECLUB VR και RIGS Mechanized Combat League (SIE Worldwide Studios). Συνολικά, η συλλογή των διαθέσιμων τίτλων του PS VR θα φτάσει τα 50 παιχνίδια έως τα τέλη του έτους.

Το PS VR προσφέρει μια μοναδική αίσθηση παρουσίας στον εικονικό κόσμο του παιχνιδιού αφού επιτρέπει στους παίκτες να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της δράσης. Το PS VR αξιοποιεί κορυφαίες τεχνολογίες όπως η καταγραφή κίνησης του κεφαλιού 360 μοιρών, το ευρύ οπτικό πεδίο, οι υψηλοί ρυθμοί ανανέωσης, και η τεχνολογία 3D ήχου που ανέπτυξε η ίδια η SIE, προκειμένου να ενισχύει τα συναισθήματα που βιώνουν οι gamers ενώ παίζουν και να αποκομίζουν την αίσθηση ότι έχουν μεταφερθεί σε άλλο κόσμο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PESTAOLA

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!