Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [PestaOla]: Δοκιμάζουμε το Microsoft Wireless Display Adapter
[PestaOla]: Δοκιμάζουμε το Microsoft Wireless Display Adapter

[PestaOla]: Δοκιμάζουμε το Microsoft Wireless Display Adapter

Ο Wireless Display Adapter της Microsoft είναι μία εύχρηστη συσκευή που επιτρέπει τη μεταφορά της εικόνας που βλέπουμε στον υπολογιστή μας ή στην Android συσκευή μας σε μία συσκευή τηλεόρασης.

Τόσο απλά και τόσο εύκολα. Ο αντάπτορας συνδέεται στην υποδοχή HDMI της τηλεόρασης ή ακόμη και του projector και την ίδια στιγμή τροφοδοτείται με ρεύμα μέσω της σύνδεσης USB. Δεν απαιτούνται εφαρμογές ή άλλες ρυθμίσεις.

Το Wireless Display Adapter χρησιμοποιεί την τεχνολογία Miracast (Wi-Fi Direct) η οποία επιτρέπει την ασύρματη επικοινωνία μεταξύ δύο συσκευών. Μέσω του Miracast ο υπολογιστής του χρήστη και ο αντάπτορας δεν χρειάζεται να επικοινωνήσουν μέσω κάποιου router, αντίθετα δημιουργούν ένα δίκτυο peer-to-peer.

Οι διαστάσεις του αντάπτορα είναι παρόμοιες με αυτές ενός USB stick, έχει μήκος (ενωμένο) εννέα εκατοστά και βάρος κάτι παραπάνω από 33 γραμμάρια. Διαθέτει μία θύρα επικοινωνίας HDMI ενώ η άλλη άκρη καταλήγει, όπως ήδη είπαμε, σε μία υποδοχή USB που χρησιμεύει για την τροφοδοσία με ρεύμα. Στη συσκευασία παρέχεται και μία επέκταση USB η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην περίπτωση που χρειαστείτε καλώδιο επέκτασης και παροχή ισχύος μέσω USB.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PESTAOLA

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!