Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [PestaOla]: Σε δοκιμαστική παραγωγή το Microsoft Surface Phone
[PestaOla]: Σε δοκιμαστική παραγωγή το Microsoft Surface Phone

[PestaOla]: Σε δοκιμαστική παραγωγή το Microsoft Surface Phone

Σύμφωνα με πληροφορίες από κινεζικές πηγές, το Microsoft Surface Phone είναι έτοιμο για την έναρξη της δοκιμαστικής παραγωγής του. 

Το GSM Arena αναφέρει τις πληροφορίες της κινεζικής επιθεώρησης Commercial Times, όπου σημειώνεται ότι η Pegratron, ένας από τους βασικούς συνεργάτες της Apple στην Κίνα, αναμένεται να ξεκινήσει τη δοκιμαστική γραμμή παραγωγής του Microsoft Surface Phone. Αυτό σημαίνει ότι το Microsoft Surface Phone θα μπορεί να ξεκινήσει την εμπορική του πορεία μέσα στο 2017, ή στις αρχές του 2018.

Για το Microsoft Surface Phone αναφέρεται ότι θα είναι εξοπλισμένο με επεξεργαστή Intel, ενώ θα μπορεί να τρέχει εφαρμογές Windows x86, μέσω Continuum, πράγμα που σημαίνει ότι θα μπορεί να λειτουργεί ακόμα περισσότερο από τα υπάρχοντα Windows 10 Phones, ως ένας μικρός φορητός υπολογιστής. Αξίζει να σημειωθεί, επίσης, ότι η Microsoft ήδη έχει δηλώσει σε όλους τους τόνους ότι εργάζεται πάνω στη δημιουργία της “απόλυτης φορητής συσκευής” , όπως ονομάζει το επερχόμενο Microsoft Surface Phone.

Σε κάθε περίπτωση, για να συνεχίσει η Microsoft να ασχολείται με το οικοσύστημα των Windows 10 powered smartphones, χρειάζεται ένα πολύ ισχυρό χαρτί και το να προικίσει το Microsoft Surface Phone με εντυπωσιακές δυνατότητες που του δίνουν ένα υβριδικό χαρακτήρα είναι μία κίνηση προς τη σωστή κατεύθυνση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PESTAOLA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!