Τρίτη, 25 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [PestaOla]: Η DJI Osmo action camera θέλει να τα βάλει με την GoPro
[PestaOla]: Η DJI Osmo action camera θέλει να τα βάλει με την GoPro

[PestaOla]: Η DJI Osmo action camera θέλει να τα βάλει με την GoPro

Το νέο μοντέλο της DJI φέρνει την εταιρεία στο προσκήνιο της κατηγορίας των action cameras με ενδιαφέροντα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Παράλληλα με τα τεχνικά της χαρακτηριστικά, η κάμερα της DJI προσφέρει συμπαγείς εξωτερικές διαστάσεις. Μέσα σε ένα πλαίσιο 65 x 42 x 35 χιλιοστών, η DJI Osmo Action Camera φιλοξενεί έναν αισθητήρα CMOS, ο οποίος μπορεί να καταγράφει βίντεο ποιότητας 4Κ σε 60 καρέ το δευτερόλεπτο, ή φωτογραφίες των 12 Megapixel.

Στο μπροστινό μέρος υπάρχει ένας σφαιρικός φακός που σκοπό του έχει να μειώνει τις παραμορφώσεις του φωτός στις λήψεις υπό γωνία, με αποτέλεσμα να παράγεται πάντα το βέλτιστο οπτικό αποτέλεσμα, άσχετα από τον τρόπο με τον οποίο την κρατά κανείς. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι εδώ γίνεται λόγος για μία κάμερα που συνοδεύει τον κάτοχό της σε extreme sports και άλλες δραστηριότητες που περιλαμβάνουν μπόλικη… δράση.

Ένα άλλο ενδιαφέρον στοιχείο στο μπροστινό μέρος της κάμερας της DJI είναι το γεγονός ότι υπάρχει μία οθόνη διαγωνίου 1,4 ιντσών για να μπορεί να βλέπει όποιος την κρατά το τι ακριβώς καταγράφεται είτε σε επίπεδο βίντεο, είτε αυτοφωτογράφισης. Η δεύτερη και κύρια οθόνη της κάμερας καταλαμβάνει το πίσω μέρος. Έχει διαγώνιο 2,25 ιντσών και είναι αφής, ενώ είναι ανθεκτική στο νερό και τις δαχτυλιές.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PESTAOLA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!