Πέμπτη, 24 Μαΐου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [PestaOla]: Δύο εγκοπές στο σχεδιασμό της οθόνης του ZTE Iceberg
[PestaOla]: Δύο εγκοπές στο σχεδιασμό της οθόνης του ZTE Iceberg

[PestaOla]: Δύο εγκοπές στο σχεδιασμό της οθόνης του ZTE Iceberg

Μπορεί οι σχεδιαστικές επιταγές να ορίζουν διαφορετικά, αλλά η ΖΤΕ παρουσιάζει το Iceberg, το οποίο φέρνει μια ανανεωμένη πρόταση.

Ο σκοπός της σχεδιαστικής επιλογής πάνω στην οποία βασίζεται το νέο smartphone της ZTE είναι να εμφανίζει συμμετρία, ενώ από λειτουργικής άποψης, οι δύο εγκοπές στην πρόσοψη του ZTE Iceberg καταφέρνουν να φιλοξενήσουν δύο ηχεία. Η ΖΤΕ δηλώνει ότι πηγή της έμπνευσής της για το σχεδιασμό του Iceberg ήταν όντως ένα κομμάτι πάγου, ενώ εφαρμόστηκε μία τεχνική σύνδεσης των γυαλιών μεταξύ τους σε ένα σχεδιασμό unibody, δημιουργώντας ένα ομολογουμένως όμορφο αισθητικό αποτέλεσμα που κάνει αυτό το smartphone να μην περνά απαρατήρητο.

Το ZTE Iceberg αναμένεται να ξεκινήσει την εμπορική του πορεία εντός των προσεχών μηνών σε Ευρώπη, Βόρεια Αμερική και Ασία εντός των προσεχών μηνών, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το GSM Arena, ενώ μέχρι τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές δεν είχαν γίνει γνωστά τα τεχνικά χαρακτηριστικά της εν λόγω συσκευής.

Το ZTE Iceberg έκανε για πρώτη φορά την εμφάνισή του σε διαρροές από έναν διαγωνισμό βιομηχανικού σχεδιασμού στον οποίο είναι υποψήφιο για βραβείο, στοιχείο που αποτελεί έναν ενδιαφέροντα τρόπο για να μάθουν οι φίλοι της mobile τεχνολογίας την ύπαρξή του.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PESTAOLA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!