Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [PestaOla]: Δυνατότητα αναβάθμισης δίσκου στο Microsoft Surface Studio
[PestaOla]: Δυνατότητα αναβάθμισης δίσκου στο Microsoft Surface Studio

[PestaOla]: Δυνατότητα αναβάθμισης δίσκου στο Microsoft Surface Studio

To iFixit έβαλε τα εργαλεία του να δουλεύουν πάνω στο Microsoft Surface Studio για να δει τι ακριβώς κρύβει στο εσωτερικό του. 

Το iFixit άνοιξε το Microsoft Surface Studio για να δει πώς είναι στο εσωτερικό του και ένα από τα πρώτα συμπεράσματα που προέκυψαν είναι ότι στον υπολογιστή αυτό μπορεί κανείς να αναβαθμίσει τον σκληρό δίσκο, αλλά τίποτε άλλο. αφού τα υπόλοιπα επιμέρους στοιχεία του τεχνολογικού εξοπλισμού του, όπως η μνήμη RAM, ο κεντρικός επεξεργαστής και η κάρτα γραφικών βρίσκονται σε τέτοια θέση που δεν μπορεί κανείς να τα προσεγγίσει με ευκολία.

Είναι εύκολο να ανοίξει κανείς το Microsoft Surface Studio, ενώ υπάρχουν κάποια στοιχεία του hardware που μπορεί κανείς να αντικαταστήσει σχετικά εύκολα. Παρόλα αυτά, η συνολική βαθμολογία που συγκέντρωσε το Microsoft Surface Studio για το πόσο εύκολα επισκευάζεται ήταν 5 στα 10. Σύμφωνα με το iFixit, υπάρχουν στοιχεία του hardware που δεν μπορούν να αντικατασταθούν εάν χαλάσουν και αυτό μειώνει τη συνολική βαθμολογία.

Είναι εφικτό να αντικατασταθεί ολόκληρη η μονάδα της οθόνης, αλλά αυτή είναι μια επισκευή που θα κάνει τον κάτοχο του Microsoft Surface Studio να βάλει το χέρι βαθιά στην τσέπη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PESTAOLA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!