Τρίτη, 24 Οκτωβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
19 °C 6 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
14 °C 17 kmh
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [PestaOla]: Διαγωνισμός Ψηφιακής Καινοτομίας Fintech Challenge ’17 της Alpha Bank
[PestaOla]: Διαγωνισμός Ψηφιακής Καινοτομίας Fintech Challenge ’17 της Alpha Bank

[PestaOla]: Διαγωνισμός Ψηφιακής Καινοτομίας Fintech Challenge ’17 της Alpha Bank

H Alpha Bank διοργανώνει από 24 έως 26 Νοεμβρίου 2017 τον διαγωνισμό “Fintech Challenge ’17”, κατά τον οποίο οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να διαμορφώσουν τις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες του μέλλοντος με τη βοήθεια της τεχνολογίας.

Στο πλαίσιο του “Fintech Challenge ’17”, η Alpha Bank δημιουργεί ένα πεδίο πειραματισμού και πρωτοπορίας για την αντιμετώπιση πραγματικών προκλήσεων του χρηματοοικονομικού τομέα μέσα από τον σχεδιασμό και την υλοποίηση καινοτόμων ψηφιακών λύσεων και εφαρμογών. Παράλληλα, συμβάλλει στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας, υποστηρίζοντας τη δημιουργικότητα των νέων.

Οι διαγωνιζόμενοι, φυσικά πρόσωπα και νεοφυείς επιχειρήσεις (Fintech Startups), θα αναπτύξουν και θα παρουσιάσουν τις ιδέες τους με βάση μία από τις κάτωθι θεματικές ενότητες:
1. Εφαρμογές χρηματοοικονομικής διαχειρίσεως για ιδιώτες και επιχειρήσεις (Personal/Business Financial Management),
2. Εφαρμογές για επαγγελματίες και μικρές επιχειρήσεις,
3. Εφαρμογές βελτιώσεως της εμπειρίας του Πελάτη κατά την εγγραφή του σε νέες τραπεζικές υπηρεσίες ή κατά τη χρήση τους (Onboarding νέων Πελατών),
4. Ελεύθερη επιλογή από τους διαγωνιζόμενους σε οποιαδήποτε άλλη περιοχή του χρηματοοικονομικού χώρου θεωρούν ότι μπορούν να προσφέρουν αξία στους Πελάτες.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού, εξειδικευμένα Στελέχη της Alpha Bank και των συνεργατών της στο Fintech Challenge ’17, ΜΙΤ Enterprise Forum Greece, EY Ελλάδος, Microsoft και Vodafone, θα παρέχουν υποστήριξη και καθοδήγηση στους συμμετέχοντες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PESTAOLA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!