Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
9 °C 5 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
7 °C 10 kmh
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [PestaOla]: devolo Magic: Δημιουργία του οικιακού δικτύου του μέλλοντος, σήμερα
[PestaOla]: devolo Magic: Δημιουργία του οικιακού δικτύου του μέλλοντος, σήμερα

[PestaOla]: devolo Magic: Δημιουργία του οικιακού δικτύου του μέλλοντος, σήμερα

Τα devolo Magic, αποτελούν το νέο πρότυπο στον τομέα της οικιακής δικτύωσης και είναι πλέον άμεσα διαθέσιμα στα καταστήματα.

Η νέα σειρά Magic, προσφέρει υψηλότερες ταχύτητες, μεγαλύτερος εύρος και μεγαλύτερη σταθερότητα. Το devolo Magic συνδυάζει το υψηλής απόδοσης δίκτυο Μesh WiFi με την νεότερη τεχνολογία Powerline, για μια μαγευτική εμπειρία Internet σε ολόκληρο το σπίτι. Το devolo Magic βασίζεται τεχνολογικά σε μία νέα γενιά επεξεργαστών σύμφωνα με το πρότυπο G.hn, που επιτυγχάνει για πρώτη φορά μέγιστες ταχύτητες μέχρι και 2.400 Mbps.

Το οικιακό δίκτυο του μέλλοντος

Το devolo Magic προσφέρει τον καλύτερο συνδυασμό από τον κόσμο του WiFi και του Powerline. “Το Powerline έχει ως ραχοκοκαλιά της υψηλής απόδοσης WiFi, τεράστια πλεονεκτήματα”, λέει ο Heiko Harbers, Διευθύνων Σύμβουλος της devolo AG. “Mε τη χρήση του Powerline ως βασική τεχνολογία, το σήμα δεν εμποδίζεται από οροφές ή τοίχους. Με αυτή τη νέα γενιά Powerline που βασίζεται στην αρχιτεκτονική G.hn, προχωράμε σε μία εντελώς νέα διάσταση απόδοσης”.

Αντί για 1.200 Mbps που προσφέρονταν μέχρι τώρα, οι νέοι Magic adapters υψηλής απόδοσης, παρέχουν ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων έως και 2.400 Mbps. Αυτό τους καθιστά ως τα ταχύτερα προϊόντα Powerline στην αγορά, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να έχουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία για όλες τις εφαρμογές multimedia, σήμερα. Tο devolo Magic προσφέρει αρκετούς πόρους για την ψυχαγωγία του αύριο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PESTAOLA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!