Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
28 °C 4 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 3 kmh
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [PestaOla]: Dell Technologies: Γενέθλια για τη μεγαλύτερη ιδιωτικά ελεγχόμενη εταιρεία τεχνολογίας
[PestaOla]: Dell Technologies: Γενέθλια για τη μεγαλύτερη ιδιωτικά ελεγχόμενη εταιρεία τεχνολογίας

[PestaOla]: Dell Technologies: Γενέθλια για τη μεγαλύτερη ιδιωτικά ελεγχόμενη εταιρεία τεχνολογίας

Η Dell Technologies, η μεγαλύτερη, ιδιωτικά ελεγχόμενη εταιρεία τεχνολογίας στον κόσμο, γιορτάζει την πρώτη επέτειο του σχηματισμού της μέσω της ιστορικής συνένωσης της Dell με την EMC.

Τον πρώτο χρόνο, η εταιρεία δημιούργησε ένα ενιαίο τμήμα πωλήσεων για Dell και Dell EMC και το αξίας 35 δισ. δολαρίων κανάλι Dell Technologies, καθώς και ένα διεθνές πρόγραμμα για το κανάλι, το οποίο συνεισέφερε 10.000 νέους εταιρικούς πελάτες στο χαρτοφυλάκιο της Dell EMC. Επιπροσθέτως, η Dell EMC γνώρισε μια εξαιρετική αύξηση του ρυθμού αύξησης εσόδων (σχεδόν διπλάσιος των ιστορικών μεγεθών) σε λογαριασμούς που παρουσίαζαν σχετικά χαμηλή αποδοτικότητα το πρώτο εξάμηνο του 2017, μια τάση που ενισχύθηκε από τις διασταυρούμενες πωλήσεις λύσεων server, storage, client και converged υποδομών.

Η Dell πραγματοποίησε αυτά τα ιστορικά επιτεύγματα ενώ παράλληλα κατέβαλλε σχεδόν 9,5 δισ. δολάρια σε χρέος, ολοκληρώνοντας γρήγορα τρεις μεγάλες εταιρικές μεταβιβάσεις και συνεχίζοντας να επενδύει δυναμικά στις πιο καινοτομικές τεχνολογίες για τους πελάτες. Είναι απόδειξη αυτής της δυναμικής, το γεγονός ότι μια νέα ανεξάρτητη έρευνα από την IDC καταδεικνύει ότι το 91% των πελατών από όλο τον κόσμο που ερωτήθηκαν, πιστεύουν ότι η Dell και η EMC έχουν πραγματοποιήσει τις υποσχέσεις που είχαν δώσει πριν τη συνένωση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PESTAOLA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!