Παρασκευή, 25 Μαΐου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [PestaOla]: H Cardlink ανακοινώνει πλατφόρμα πληρωμών μέσω κινητού
[PestaOla]: H Cardlink ανακοινώνει πλατφόρμα πληρωμών μέσω κινητού

[PestaOla]: H Cardlink ανακοινώνει πλατφόρμα πληρωμών μέσω κινητού

Η Cardlink ανακοινώνει ότι διαθέτει μία από τις ελάχιστες πιστοποιημένες πλατφόρμες στον κόσμο που υποστηρίζουν πληρωμές μέσω κινητού τηλεφώνου, αξιοποιώντας την τεχνολογία Tokenization.

Χάρη στη νέα πλατφόρμα της Cardlink, οι ανέπαφες συναλλαγές ολοκληρώνονται με απόλυτη ασφάλεια, χωρίς να διακινούνται τα πραγματικά δεδομένα της κάρτας. Η διακίνηση γίνεται μέσω της χρήσης άυλων καρτών (tokens), οι οποίες παράγονται αυτόματα από τα συστήματα Tokenization της Cardlink και αποθηκεύονται κρυπτογραφημένες στο κινητό τηλέφωνο του πελάτη. Η νέα πλατφόρμα της Cardlink φέρει την πιστοποίηση των τριών Σχημάτων Πληρωμών (Visa, MasterCard, American Express) και δίνει τη δυνατότητα στους εκδότες καρτών να προσφέρουν στους πελάτες τους ολοκληρωμένες λύσεις πληρωμών μέσω κινητού τηλεφώνου.

H πρώτη ολοκληρωμένη mobile εφαρμογή στην ελληνική αγορά που χρησιμοποιεί την ανωτέρω τεχνολογία και προσφέρει μία σύγχρονη εμπειρία πληρωμών σε ένα απόλυτα ασφαλές και εύχρηστο περιβάλλον, είναι το my Alpha wallet με Tap ‘n Pay της Alpha Bank. Μέσα από την καινοτόμο αυτή υπηρεσία, οι κάτοχοι καρτών εκδόσεως Alpha Bank μπορούν να πραγματοποιούν ανέπαφες συναλλαγές με το κινητό τους τηλέφωνο, με όλες τις κάρτες της Τράπεζας (χρεωστικές, πιστωτικές ή προπληρωμένες), από οποιοδήποτε Σχήμα Πληρωμών (Visa, MasterCard, American Express) και σε οποιοδήποτε μέρος στον κόσμο.

H Cardlink υποστηρίζει την παροχή και την ανανέωση των tokens που χρησιμοποιούνται στο εφαρμογή my Alpha wallet και επίσης μεταφράζει τα tokens στους αριθμούς καρτών σε πραγματικό χρόνο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PESTAOLA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!