Τρίτη, 22 Μαΐου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [PestaOla]: Η Canon ανακοινώνει την full frame κάμερα Cinema EOS C700 FF
[PestaOla]: Η Canon ανακοινώνει την full frame κάμερα Cinema EOS C700 FF

[PestaOla]: Η Canon ανακοινώνει την full frame κάμερα Cinema EOS C700 FF

Η Canon ανακοινώνει την κυκλοφορία της κορυφαίας full frame κάμερας Cinema EOS C700 FF, με νέας γενιάς αισθητήρα CMOS 38,1 mm x 20,1 mm.

Η κάμερα είναι ικανή να καταγράφει σε ανάλυση έως και 5,9K, προσφέροντας απόλυτη δημιουργική ελευθερία και ποιότητα. Η EOS C700 FF υποστηρίζει επίσης εγγραφή πολλαπλών φορμά, λήψη με EF, PL και αναμορφικούς φακούς. Με την χρήση των φακών EF της Canon, η C700 FF υποστηρίζει το πρωτοποριακό σύστημα αυτόματης εστίασης (AF) της Canon, την τεχνολογία αυτόματης εστίασης Dual Pixel CMOS AF, η οποία είναι ιδανική για λήψη σε λειτουργία full frame.

Νέα τεχνολογία και καταστάσεις λειτουργίας αισθητήρα, και νέα φορμά εγγραφής

Ο πρόσφατα ανεπτυγμένος αισθητήρας CMOS 38,1mm x 20,1mm, σχεδιασμένος για high-end παραγωγές, επιτρέπει στους κινηματογραφιστές να αποτυπώνουν κινηματογραφικές εικόνες με πρωτοφανή χαμηλό οπτικό θόρυβο, φυσικούς τόνους δέρματος, μικρού βάθους πεδίο και ευρείας εμβέλειας ορατότητα που υπερβαίνει τα 15 στοπ σε δυναμική εμβέλεια. Αυτό παρέχει ελευθερία και ευελιξία στην τονική επεξεργασία και στο στάδιο post-processing, καθώς επίσης και στη λήψη εικόνων HDR. Ο πρόσφατα σχεδιασμένος αισθητήρας επιτρέπει στον χρήστη να εξερευνήσει διαφορετικές καταστάσεις λειτουργίας, μεταξύ των οποίων η λειτουργία σε πλήρες καρέ (full frame), Super 35mm και Super 16mm. Επιτρέπει επίσης ηχογράφηση σε μια ευρεία γκάμα ευέλικτων μορφών εγγραφής όπως η ProRes, XF-AVC (εσωτερικά σε κάρτες τύπου CFast), αλλά και στο ειδικό φορμά Cinema RAW της Canon.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PESTAOLA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!