Τρίτη, 20 Μαρτίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
12 °C 5 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
12 °C 2 kmh
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [PestaOla]: Η Canon ανακοινώνει τη νέα έκδοση συσκευών imageRUNNER ADVANCE
[PestaOla]: Η Canon ανακοινώνει τη νέα έκδοση συσκευών imageRUNNER ADVANCE

[PestaOla]: Η Canon ανακοινώνει τη νέα έκδοση συσκευών imageRUNNER ADVANCE

H Canon ανακοίνωσε την κυκλοφορία της βραβευμένης δεύτερης έκδοσης του χαρτοφυλακίου της 3ης γενιάς συσκευών imageRUNNER ADVANCE, για ασφαλείς λύσεις εγγράφων βασισμένες στο cloud.

H 2η έκδοση του χαρτοφυλακίου συνδυάζει τις τελευταίες τεχνολογίες hardware και software της Canon, που παρέχουν ασφαλείς επαγγελματικές λύσεις εγγράφων, βασισμένες στο cloud.

ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΣΑΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ UNIVERSAL FIRMWARE PLATFORM

To νέο χαρτοφυλάκιο συσκευών imageRUNNER ADVANCE θα λειτουργεί βάσει ενός ενιαίου συστήματος firmware – Unified Firmware Platform (UFP), το οποίο προσφέρει σταθερότερη εμπειρία χρήσης και διαχείρισης από κάθε άλλη φορά. Μέσω συνεχούς παρακολούθησης επιτυγχάνεται ο εντοπισμός αδυναμιών, προτού αυτές ανακύψουν, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο και χρήμα. Με τη συνεχή ανανέωση των πιο πρόσφατων χαρακτηριστικών και ανανεώσεων των συσκευών, ο εξοπλισμός παραμένει πλήρως λειτουργικός και ασφαλής με ελάχιστη παρέμβαση εκ μέρους των χρηστών. Χάρη στο σύστημα UFP, οι πελάτες έχουν τη σιγουριά ότι η επένδυσή τους είναι ασφαλής, δίχως την ανάγκη αλλαγής ολόκληρου του εξοπλισμού, όταν προκύπτει μια αναβάθμιση.

ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟ CLOUD ΧΑΡΗ ΣΤΟ UNIFLOW ONLINE EXPRESS

Σχεδιασμένες για να συνδέουν με ενιαίο τρόπο την τεχνολογία του γραφείου με το cloud, οι συσκευές imageRUNNER ADVANCE 3ης Γενιάς 2ης Έκδοσης (Third Generation 2nd Edition) παρέχουν μια ευρεία γκάμα μοντέλων, που ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε πελάτη. Οι αναβαθμισμένες συσκευές παρέχουν ενσωματωμένες λύσεις που περιλαμβάνουν προηγμένη δυνατότητα σάρωσης στο cloud, και λύση διαχείρισης εξόδου – uniFLOW Online Express, καθώς και λύση επαλήθευσης συσκευών – Universal Login Manager.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PESTAOLA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!