Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [PestaOla]: Bridgestone: Ανακοινώνει την Webfleet Solutions, νέα εταιρεία τηλεματικής
[PestaOla]: Bridgestone: Ανακοινώνει την Webfleet Solutions, νέα εταιρεία τηλεματικής

[PestaOla]: Bridgestone: Ανακοινώνει την Webfleet Solutions, νέα εταιρεία τηλεματικής

Μετά την εξαγορά της TomTom Telematics από την Bridgestone Europe (Bridgestone) την 1η Απριλίου 2019, η Bridgestone ανακοίνωσε ότι το όνομα της εταιρείας TomTom Telematics θα αλλάξει σε Webfleet Solutions, με ισχύ από 1η Οκτωβρίου 2019.

Η απόκτηση της TomTom Telematics υποκινήθηκε από τη φιλοδοξία της Bridgestone να ενισχύσει τις ψηφιακές της δυνατότητες, στο πλαίσιο της εξελισσόμενης μεταμόρφωσης της από έναν κορυφαίο παραγωγό ελαστικών σε έναν ηγέτη στις λύσεις κινητικότητας. Η νέα εταιρεία Bridgestone καθίσταται πλέον ως ο νούμερο ένα πάροχος λύσεων στόλου της Ευρώπης, έναν κλάδο με διψήφιο αριθμό ανάπτυξης.

Η εξαγορά ενίσχυσε το αποτύπωμα της Bridgestone σε λύσεις βασισμένες σε δεδομένα, γεγονός που καθιστά τις λειτουργίες του στόλου πιο αποτελεσματικές και αποδοτικές. Τώρα, η νέα ονομασία Webfleet Solutions – εμπνευσμένη από τη βασική πλατφόρμα WEBFLEET, που προσέφερε κορυφαίες λύσεις τηλεματικής σε στόλους τα τελευταία 20 χρόνια – αντικατοπτρίζει τη φιλοδοξία της Bridgestone να προσφέρει στους πελάτες της ένα ευρύτερο φάσμα ψηφιακής κινητικότητας και λύσεων για στόλους, εδραιώνοντας μια παγκόσμια ηγετική θέση. Η εταιρία που καλύπτει τις περιοχές της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής (EMEA) εξυπηρετεί τώρα περισσότερα από 1,2 εκατομμύρια οχημάτων με συνδρομές κινητικότητας και λύσεις στόλου.

Σχολιάζοντας αυτή την ανακοίνωση, ο Διευθύνων Σύμβουλος και Πρόεδρος της Bridgestone EMEA, Paolo Ferrari, δήλωσε: «Όταν αποκτήσαμε τη Webfleet Solutions στις αρχές του έτους, δημιουργήσαμε ένα «εργοστάσιο» παραγωγής λύσεων για στόλους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PESTAOLA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!