Κυριακή, 22 Οκτωβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
29 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
24 °C 5 kmh
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [PestaOla]: To Apple iPhone X ενδέχεται να πλήττει τις πωλήσεις του iPhone 8
[PestaOla]: To Apple iPhone X ενδέχεται να πλήττει τις πωλήσεις του iPhone 8

[PestaOla]: To Apple iPhone X ενδέχεται να πλήττει τις πωλήσεις του iPhone 8

Στοιχεία που εκτιμάται ότι προέρχονται από την Apple δείχνουν ότι το iPhone X μοιάζει να αποτελεί τροχοπέδη για τις πωλήσεις του iPhone 8. 

Διάφορες πηγές ισχυρίζονται ότι πολλοί είναι εκείνοι οι υποψήφιοι αγοραστές ενός νέου smartphone της Apple που ενδιαφέρονται να στραφούν προς το σαφώς πιο εξελιγμένο iPhone X, αναμένοντας το πότε θα ξεκινήσουν οι προπαραγγελίες του iPhone X τον προσεχή Οκτώβριο.

Η Apple έχει διαχωρίσει χρονικά τις ημερομηνίες διαθεσιμότητας των δύο νέων μοντέλων, του iPhone X και το iPhone 8 , προκειμένου να μην υπάρχει πρόβλημα στις πωλήσεις τους, αλλά τα στοιχεία δείχνουν ότι πολλοί είναι εκείνοι που δεν δείχνουν να πτοούνται από την υψηλή τιμή του iPhone X και προτιμούν να αναμένουν το πότε θα ξεκινήσει η διάθεσή του στην αγορά.

Παρόλα αυτά, δεν θα πρέπει να παραβλέπει κανείς ότι το iPhone 8 φέρνει θετικά μηνύματα από την αγορά μετά την έναρξη της εμπορικής του πορείας. Αναλυτές εκτιμούν ότι θα μπορούσε να τα πηγαίνει ακόμα καλύτερα εάν δεν υπήρχε η αναμονή για την έναρξη της διάθεσης του iPhone X, το οποίο φαίνεται να συγκεντρώνει ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον των καταναλωτών.

Τόσο το iPhone 8 όσο και το Apple Watch ξεκινούν την εμπορική τους πορεία στις 22 Σεπτεμβρίου, ενώ το iPhone X ξεκινά τις προπαραγγελίες του στις 27 Οκτωβρίου, ενώ οι πρώτες παραδόσεις θα αρχίσουν στις αρχές Νοεμβρίου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PESTAOLA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!