Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [PestaOla]: Το Apple iPhone 8 ίσως καταφέρει να σπάσει το ρεκόρ πωλήσεων του iPhone 6
[PestaOla]: Το Apple iPhone 8 ίσως καταφέρει να σπάσει το ρεκόρ πωλήσεων του iPhone 6

[PestaOla]: Το Apple iPhone 8 ίσως καταφέρει να σπάσει το ρεκόρ πωλήσεων του iPhone 6

Η Apple με το επερχόμενο iPhone 8 θα καταφέρει να «πείσει» σημαντικό αριθμό καταναλωτών να αγοράσει τη νέα συσκευή, επιτυγχάνοντας έτσι ένα νέο ρεκόρ πωλήσεων.

Αυτή είναι η πρόβλεψη που κάνουν οι αναλυτές της KGI Securities, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι η Apple θα καταφέρει να πουλήσει έναν αριθμό μεταξύ των 120 και 150 εκατομμυρίων iPhone 8 (ή όπως αλλιώς ονομαστεί η νέα συσκευή), κατά το δεύτερο οικονομικό εξάμηνο του επόμενου έτους.

Ενδεικτικό είναι ότι η αμέσως καλύτερη επίδοση για την Apple ήταν το 2014 όταν είχε πουλήσει 110 με 120 εκατομμύρια συσκευές iPhone 6. Αξίζει να σημειωθεί ότι το iPhone 6 ενσωμάτωνε σημαντικές σχεδιαστικές αλλαγές σε σχέση με τα προγενέστερα μοντέλα ενώ ήταν και το πρώτο iPhone με σημαντικά μεγαλύτερο μέγεθος οθόνης.

Ενδεχομένως, υποστηρίζει η σχετική ανάλυση, ένα νέο iPhone με OLED οθόνη να δημιουργήσει σημαντική ζήτηση, ενώ και τα υπόλοιπα «συμβατικά» μοντέλα του iPhone 8 προφανώς θα ενσωματώνουν αρκετά νέα στοιχεία που δεν θα αφήσουν ασυγκίνητο το καταναλωτικό κοινό. Χαρακτηριστικό είναι ότι ήδη η KGI Securities έχει προβλέψει ότι ακόμη και το μοντέλο των 4,7 ιντσών θα διαθέτει γυάλινη επικάλυψη και υποστήριξη ασύρματης φόρτισης .

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PESTAOLA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!