Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [PestaOla]: Apple: Διαθέσιμα δέκα υποδείγματα του iPhone 8 – Το ένα με κυρτή οθόνη
[PestaOla]: Apple: Διαθέσιμα δέκα υποδείγματα του iPhone 8 – Το ένα με κυρτή οθόνη

[PestaOla]: Apple: Διαθέσιμα δέκα υποδείγματα του iPhone 8 – Το ένα με κυρτή οθόνη

Ένα iPhone διαφορετικό από τα αλλά ενδέχεται να παρουσιάσει η Apple μέσα στο 2017, με κύριο χαρακτηριστικό την κυρτή OLED οθόνη, σύμφωνα με τις τελευταίες διαρροές στον διεθνή Τύπο.

Πιο συγκεκριμένα, δημοσίευμα της Wall Street Journal υποστηρίζει ότι τελικά ίσως εντός του 2017 κάνει την εμφάνιση του ένα iPhone που πραγματικά θα ξεχωρίζει αφού εκτός από οθόνη τεχνολογίας OLED, κάτι που για πολλούς είναι αναμενόμενο , αυτή θα είναι και κυρτή, αλλάζοντας τελείως το συνηθισμένο design των συσκευών της Apple.

Σύμφωνα με τη WSJ, η αμερικανική εταιρεία έχει ζητήσει από τους προμηθευτές της να αυξήσουν την παραγωγή λεπτών OLED οθονών και να αποστείλουν «πρότυπα οθονών με καλύτερη ανάλυση από τις αντίστοιχες οθόνες της Samsung». Αξίζει να σημειωθεί ότι η ανάλυση οθόνης του Galaxy S7 edge είναι Quad HD, δηλαδή 1440 x 2560 pixel. Η παραπάνω αναφορά ωστόσο αφήνει να εννοηθεί ότι η Apple θέλει ή επιθυμεί να κινηθεί σε ακόμη υψηλότερα επίπεδα.

Οι προμηθευτές στους οποίους έχει απευθύνει το αίτημά της η Apple είναι οι LG Display, Sharp και Japan Display, αλλά και η ίδια η Samsung Display.

Το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι αυτή τη στιγμή η Apple έχει στα χέρια της και δοκιμάζει δέκα υποδείγματα του iPhone επόμενης γενιάς, μεταξύ των οποίων βρίσκεται και η έκδοση με την κυρτή οθόνη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PESTAOLA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!