Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [PestaOla]: Τα Apple AirPods έρχονται τις επόμενες εβδομάδες, λέει ο Tim Cook
[PestaOla]: Τα Apple AirPods έρχονται τις επόμενες εβδομάδες, λέει ο Tim Cook

[PestaOla]: Τα Apple AirPods έρχονται τις επόμενες εβδομάδες, λέει ο Tim Cook

Τα ασύρματα ακουστικά AirPods της Apple ακόμη δεν έχουν γίνει διαθέσιμα για το καταναλωτικό κοινό και όπως φαίνεται ορισμένοι έχουν αρχίσει να εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους.

Όπως μας πληροφορεί η ιστοσελίδα MacRumors, μέσω email ένας καταναλωτής ρώτησε απευθείας τον διευθύνοντα σύμβουλο της Apple, Tim Cook, «πότε τα AirPods θα καταστούν διαθέσιμα». Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Tim Cook απάντησε ενημερώνοντας τον δυσαρεστημένο καταναλωτή ότι αυτό θα συμβεί «τις αμέσως επόμενες εβδομάδες».

Η ιστοσελίδα υποστηρίζει ότι η παραπάνω ανταλλαγή μηνυμάτων προωθήθηκε προς αυτή και στη συνέχεια έγινε η δημοσιοποίησή της. Μάλιστα, στην απάντησή του το αφεντικό της Apple ευχαριστεί καταρχήν τον καταναλωτή για τις παρατηρήσεις του και στη συνέχεια ζητά συγνώμη για την καθυστέρηση στις παραδόσεις των AirPods.

Αν και δεν μπορεί να εξακριβωθεί με απόλυτη βεβαιότητα η αυθεντικότητα των μηνυμάτων εντούτοις το MacRumors υποστηρίζει ότι όλα δείχνουν ότι τουλάχιστον η απάντηση του Tim Cook προέρχεται από τους εταιρικούς servers της Apple.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι ήδη έχει κυκλοφορήσει η φήμη ότι η Apple σχεδιάζει να αρχίσει τις παραδόσεις ακουστικών AirPods από τον Ιανουάριο του 2017. Τα ασύρματα ακουστικά της Apple είχαν ανακοινωθεί επίσημα τον περασμένο Σεπτέμβριο μαζί με τα νέα iPhone 7 και iPhone 7 Plus .

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PESTAOLA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!