Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
9 °C 5 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
6 °C 3 kmh
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [PestaOla]: Η AOC ανακοινώνει τη νέα G2590PX/G2 Esports Signature Edition
[PestaOla]: Η AOC ανακοινώνει τη νέα G2590PX/G2 Esports Signature Edition

[PestaOla]: Η AOC ανακοινώνει τη νέα G2590PX/G2 Esports Signature Edition

Η AOC ανακοινώνει επίσημα την πρώτη οθόνη με την υπογραφή της ομάδας G2 Esports – την G2590PX/G2.

Με τη συνεργασία της AOC και της G2 Esports, μια από τις πιο ισχυρές και επιτυχημένες esports οργανώσεις παγκοσμίως, δημιουργήθηκε αυτή η νέα, ξεχωριστή έκδοση της οθόνης που διαθέτει μοναδικό σχεδιασμό με τα επίσημα εικαστικά samurai και λογότυπα της G2 Esports. Η οθόνη 24,5 ιντσών είναι επίσης εξοπλισμένη με υψηλής απόδοσης gaming χαρακτηριστικά, όπως 144Hz, 1ms χρόνο απόκρισης και Free Sync.

AOC και G2 Esports – μια συνεργασία φτιαγμένη στον παράδεισο

Η G2 Esports ιδρύθηκε το 2013 στο Βερολίνο της Γερμανίας από το διάσημο επαγγελματία παίκτη Carlos ‘ocelote’ Rodríguez και πολύ γρήγορα εδραιώθηκε ως τιτάνας του ευρωπαϊκού στερεώματος σε διάφορες διεθνείς esports διοργανώσεις. Από την έναρξη της συνεργασίας της με την AOC, τον Ιανουάριο 2018, με στόχο την περεταίρω ενίσχυση της επιτυχίας της ομάδας, οι προπονητικές εγκαταστάσεις της G2 Esports εξοπλίστηκαν με τις πιο προηγμένες gaming AOC οθόνες. Με την κυκλοφορία της νέας G2590PX/G2, τόσο η AOC όσο και η G2 Esports θα προχωρήσουν την επιτυχημένη συνεργασία τους στο επόμενο επίπεδο.

“Αυτή η οθόνη δεν είναι μόνο ένδειξη της εκτίμησης που τρέφει η AOC για τέτοιου είδους επιτυχημένες οργανώσεις όπως είναι η G2 Esports, αλλά και υποστήριξης σε όλους τους fans και λάτρεις των G2 Esports παικτών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PESTAOLA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!