Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
24 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
25 °C 15 kmh
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [PestaOla]: Το Airtame σύντομα θα κάνει την εμφάνισή του και στην ελληνική αγορά
[PestaOla]: Το Airtame σύντομα θα κάνει την εμφάνισή του και στην ελληνική αγορά

[PestaOla]: Το Airtame σύντομα θα κάνει την εμφάνισή του και στην ελληνική αγορά

Το Airtame είναι μια ασύρματη συσκευή, η οποία συνδέεται πάνω στην οθόνη ή στην τηλεόραση μέσω θύρας HDMI και σε αντίθεση με τις αντίστοιχες οικιακές λύσεις, η συγκεκριμένη αφορά στην παροχή βιομηχανικών λύσεων.

Με τη σύνδεση στο ασύρματο δίκτυο του δωματίου, επιτρέπει την προβολή παρουσιάσεων, και όχι μόνο, στην οθόνη από οποιαδήποτε συσκευή Wi-Fi (π.χ. laptop), συνδεδεμένη στο ίδιο δίκτυο. Η εταιρεία έχει εστιάσει στην αξιοπιστία, την cross platform υποστήριξη και την ευκολία χρήσης. Παρόλο που το Airtame φαίνεται ως μια εναλλακτική του Chromecast, οι διαφορές είναι σημαντικές.

Λίγα λόγια για το… BYOD (Bring Your Own Device)

Αφορά ένα σύγχρονο trend σύμφωνα με το οποίο οι εργαζόμενοι μιας επιχείρησης (ή οργανισμού γενικότερα) χρησιμοποιούν τις δικιές τους συσκευές στη δουλειά. Το ποιό γνωστό παράδειγμα αφορά τους εργαζόμενους σε μια εταιρεία οι οποίοι φέρνουν τους φορητούς υπολογιστές τους και εργάζονται με αυτούς. Το ίδιο ισχύει με τα smartphones και τα tablets.

Το λεγόμενο BYOD αποτελεί μέρος ενός ευρύτερου trend που ονομάζεται IT consumerization. Αυτό το trend περιγράφεται με λίγα λόγια ως η δυνατότητα που έχουν οι υπάλληλοι ενός οργανισμού να φέρνουν τις δικές τους συσκευές στη δουλειά και με αυτές να έχουν πρόσβαση στα αρχεία του οργανισμού.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PESTAOLA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!