Τρίτη, 25 Ιουλίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
34 °C 2 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
29 °C 2 kmh
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [PestaOla]: Αυξημένη ταχύτητα πρόσβασης υπόσχεται το Dropbox
[PestaOla]: Αυξημένη ταχύτητα πρόσβασης υπόσχεται το Dropbox

[PestaOla]: Αυξημένη ταχύτητα πρόσβασης υπόσχεται το Dropbox

To Dropbox προχωρά σε κινήσεις βελτίωσης των υποδομών του σε πέντε κομβικές περιοχές για μεγαλύτερη ταχύτητα πρόσβασης. 

Το Dropbox προχώρησε στη δημιουργία του δικού του proxy stack, όπως το ονομάζει, ειδικά σε περιοχές όπως η Βόρεια Αμερική, όπου η βελτίωση στις υποδομές θα αυξήσει τις ταχύτητες συγχρονισμού δεδομένων με παράλληλη μείωση κόστους κατά το ήμισυ. Παρόμοιες κινήσεις αναμένεται να κάνει το Dropbox και σε άλλες περιοχές του κόσμου, όπως είναι το Σίδνεϊ, το Μαϊάμι, το Παρίσι, η Μαδρίτη και το Μιλάνο.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το ZD Net, μέχρι το τέλος του 2017, το Dropbox θα έχει εγκαταστάσεις με βελτιωμένες υποδομές σε 25 διαφορετικά σημεία σε 10 χώρες του κόσμου, προσφέροντας τις υπηρεσίες του σε χρήστες από όλο τον πλανήτη. Οι κινήσεις αυτές του Dropbox εντάσσονται στο πλαίσιο του Magic Pocket project, το οποίο περιλαμβάνει και τη δημιουργία της κατάλληλης αξιόπιστης υποδομής για χρήση από τις επιχειρήσεις.

Το Dropbox δείχνει να θέλει να επεκτείνει όσο το δυνατόν περισσότερο την πλατφόρμα του, σε μια προσπάθεια που έχει ξεκινήσει από τις αρχές του 2015 και συνεχίζεται μέχρι σήμερα. Σύμφωνα με το ίδιο το Dropbox τα κόστη δικτύωσης έχουν μειωθεί δραστικά ως αποτέλεσμα των αλλαγών στις υποδομές του.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PESTAOLA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!