Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [PestaOla]: Αυξημένα έσοδα κατά 24,4% για την Huawei κατά το α’ 9μηνο του 2019
[PestaOla]: Αυξημένα έσοδα κατά 24,4% για την Huawei κατά το α’ 9μηνο του 2019

[PestaOla]: Αυξημένα έσοδα κατά 24,4% για την Huawei κατά το α’ 9μηνο του 2019

Η Huawei ανακοίνωσε τα οικονομικά της αποτελέσματα σύμφωνα με τα οποία κατά τους πρώτους εννέα μήνες του έτους είχε έσοδα ύψους 77,8 δισ. ευρώ, αυξημένα κατά 24,4% σε σχέση με την αντίστοιχη περυσινή περίοδο. Το καθαρό κέρδος της εταιρείας για αυτό το διάστημα ήταν 8,7%.

Η Huawei παραμένει προσηλωμένη στην ανάπτυξη του τομέα Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνίας (ΤΠΕ) και τη δημιουργία «έξυπνων» συσκευών ενώ συνεχίζει σταθερά να βελτιώνει την αποδοτικότητα και ποιότητα των υπηρεσιών της. Αυτό έχει συμβάλλει στη βελτίωση της λειτουργικής και οργανωτικής δομής της εταιρείας και στη σταθεροποίηση των επιδόσεών της για τους πρώτους εννέα μήνες του 2019.

Στον τομέα των τηλεπικοινωνιών, η εμπορική ανάπτυξη δικτύων 5G σε όλο τον κόσμο είναι θετική. Η Huawei, σε συνεργασία με κορυφαίες εταιρείες τηλεπικοινωνιών, συνεχίζει να προωθεί καινοτόμες λύσεις όπως το 5G Super Uplink, ένα «έξυπνο και απλοποιημένο» δίκτυο τηλεπικοινωνιών. Η εταιρεία έχει επίσης δημιουργήσει μέσω των συνεργατών της ένα οικοσύστημα καινοτομίας για την ανάπτυξη δικτύων 5G, με σκοπό να συνεισφέρει στην εξέλιξη και ανάπτυξη των εταιρειών τηλεπικοινωνιών.

Μέχρι σήμερα, η Huawei έχει κλείσει πάνω από 60 εμπορικές συμφωνίες 5G με κορυφαίες εταιρείες τηλεπικοινωνιών και έχει εφοδιάσει την παγκόσμια αγορά με πάνω από 400.000 5G Massive MIMO ενεργές κεραίες και συστήματα (AAU). Η παραγωγή και προμήθεια οπτικού δικτύου μεταφοράς δεδομένων και προϊόντων ΙΤ τεχνολογίας παρουσίασαν σταθερή αύξηση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PESTAOLA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!