Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Παρασκήνιο]: «Ξεσπάθωσε» ο Θεοδωρικάκος κατά της Δούρου: Καθόταν και κοίταζε όταν ήταν Περιφερειάρχης
[Παρασκήνιο]: «Ξεσπάθωσε» ο Θεοδωρικάκος κατά της Δούρου: Καθόταν και κοίταζε όταν ήταν Περιφερειάρχης

[Παρασκήνιο]: «Ξεσπάθωσε» ο Θεοδωρικάκος κατά της Δούρου: Καθόταν και κοίταζε όταν ήταν Περιφερειάρχης

Ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος, ξεσπάθωσε ενάντια στην πρώην Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου σχετικά με τα αδιάθετα ποσά από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ).

Ο κ. Θεοδωρικάκος τόνισε ότι «Στη μεγαλύτερη περιφέρεια της Ελλάδος που ζει το 1/3 του πληθυσμού, 18 εκατομμύρια ευρώ, η προηγούμενη περιφερειακή αρχή καθόταν και τα κοίταζε. Κατά τα άλλα ήταν ευαίσθητη για τους φτωχούς, τους αδύναμους και όλους όσους χρειάζονται τη στήριξη της κοινωνίας και της πολιτείας»

Ακόμα ανέφερε ότι υπάρχει ανάγκη να επιταχυνθούν οι διαδικασίες απορρόφησης των κονδυλίων του ΤΕΒΑ, συνολικού ύψους 330 εκατ. ευρώ για την περίοδο 2014-2020, που στόχο έχουν την ανακούφιση της φτώχειας.

Τέλος κατέληξε λέγοντας πως «είναι πολύ μεγάλο πρόβλημα το να έχεις τόσες δεκάδες εκατομμύρια να κάθονται και να μη προλάβεις να τα αξιοποιήσεις είναι τραγικό. Κάτι πρέπει να κάνουμε».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!