Σάββατο, 20 Οκτωβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
19 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
19 °C 3 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Παρασκήνιο]: Βγήκαν «μαχαίρια» στην Κεντρική Επιτροπή! Ποιοι τα είπαν έξω από τα δόντια!
[Παρασκήνιο]: Βγήκαν «μαχαίρια» στην Κεντρική Επιτροπή! Ποιοι τα είπαν έξω από τα δόντια!

[Παρασκήνιο]: Βγήκαν «μαχαίρια» στην Κεντρική Επιτροπή! Ποιοι τα είπαν έξω από τα δόντια!

«Βόμβες» από τον Σάκη Παπαδόπουλο και τον Νίκο Φίλη για τον Πάνο Καμμένο κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Τα «πυρά» του έριξε πρώτος ο Σάκης Παπαδόπουλος λέγοντας πως «δεν μπορούμε να πάμε μέχρι τον Οκτώβριο με τον Πάνο Καμμένο». Ο βουλευτής από το βήμα του οργάνου είπε «τι κόμμα θέλουμε να συνεχίζουμε να έχουμε;» τονίζοντας πως «δεν γίνεται και με τον Κάτσικη και με τον Δανέλλη».

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Νίκος Φίλης, ο οποίος έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα στον εταίρο της κυβέρνησης, λέγοντας πως ο Πάνος Καμμενος είναι θέμα. «Είναι στοιχείο απολιτικοποίησης να μη συζητάμε αυτό το πρόβλημα μεταξύ μας σήμερα. Ορθώς συνεργαστήκαμε με τον Καμμένο, ήταν θετική και παραγωγική η συνεργασία για συγκυριακούς λόγους βεβαίως. Σήμερα εξαντλεί αυτήν τη δυναμική της αυτή η συνεργασία. Ο Καμμένος θεωρεί ότι θα παίξει το παιχνίδι του Σαλβίνι στην Ελλάδα. Θα απογοητευτεί. Είναι καρικατούρα. Πρέπει να λάβουμε τα μέτρα μας ώστε να ολοκληρώσουμε το πρόγραμμά μας να μην υπάρξει παρεμπόδιση του έργου μας».

Λίγο αργότερα «κάρφωσε» υπουργούς «με κλειστές πόρτες, αλαζονικές συμπεριφορές και προσωπικές στρατηγικές» ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης, μιλώντας στην κεντρική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, θυμίζοντας τη φράση που είχε αναφέρει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Ο κ. Αλεξιάδης ανέφερε πως υπάρχει μια μειοψηφία υπουργών που έχει τέτοια χαρακτηριστικά, αφήνοντας αιχμές πως έχουν υπάρξει καταγγελίες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!