Τρίτη, 23 Ιουλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Παρασκήνιο]: Βασίλης Κικίλιας: Η ΝΔ σχεδιάζει το μέλλον για μια ισχυρή ανάπτυξη
[Παρασκήνιο]: Βασίλης Κικίλιας: Η ΝΔ σχεδιάζει το μέλλον για μια ισχυρή ανάπτυξη

[Παρασκήνιο]: Βασίλης Κικίλιας: Η ΝΔ σχεδιάζει το μέλλον για μια ισχυρή ανάπτυξη

«Η ΝΔ σχεδιάζει την επόμενη μέρα για μια ισχυρή ανάπτυξη, έχοντας σαφή γνώση της πραγματικότητας και επαρκέστατη μελέτη των δεδομένων» είπε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ΑΠΕ ο κ. Κικίλιας μίλησε για τα θέματα ασφάλειας τα οποία απασχολούν την ελληνική κοινωνία λέγοντας τα εξής:

«το δικαίωμα στην ασφάλεια είναι κοινωνικό αίτημα και θεμέλιο της δημοκρατίας» και ξεκαθαρίζει ότι εκτός των άλλων «από την πρώτη μέρα της νέας διακυβέρνησης της ΝΔ οι Αθηναίοι και όλοι οι Έλληνες θα δουν μηχανές των ομάδων ΔΙΑΣ και ΔΕΛΤΑ να περιπολούν σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της πόλης με δυνατότητα άμεσης παρέμβασης»

Για τις πρόσφατες εξελίξεις στο Αιγαίο και για την τουρκική προκλητικότητα του τελευταίου διαστήματος ο κ. Κικίλιας σχολίασε ότι «η Ελλάδα οφείλει να είναι αποφασισμένη και έτοιμη να υπερασπιστεί τα εθνικά της δίκαια. Πιστεύουμε σε μια ολοκληρωμένη στρατηγική για την εξωτερική πολιτική και την άμυνα, με ρεαλισμό, στιβαρότητα και πατριωτισμό. Φιλοδοξούμε να έχουμε ειρηνικές σχέσεις με τους γείτονές μας. Έχοντας βέβαια εμπιστοσύνη στους άνδρες και τις γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων, στην αποτρεπτική ισχύ της χώρας μας, αλλά και στις ισχυρές συμμαχίες μας».

Παράλληλα ο κ. Κικίλιας υπογράμμισε ότι «Βασικές αρχές της διακυβέρνησής μας θα είναι η υπευθυνότητα, η αξιοπιστία και η θεσμικότητα. Το Κοινοβούλιο που θα προκύψει από τις εκλογές, οφείλει να διερευνά τα πάντα σε πολιτικό επίπεδο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!