Κυριακή, 16 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Παρασκήνιο]: Τσακαλώτος κυριολεκτικά για όλα! Οικονομία, εκλογές, ηγετικές φιλοδοξίες και… μόδα!
[Παρασκήνιο]: Τσακαλώτος κυριολεκτικά για όλα! Οικονομία, εκλογές, ηγετικές φιλοδοξίες και… μόδα!

[Παρασκήνιο]: Τσακαλώτος κυριολεκτικά για όλα! Οικονομία, εκλογές, ηγετικές φιλοδοξίες και… μόδα!

«Ποιος έχει τη μεγαλύτερη αξιοπιστία, αυτοί που έλεγαν ότι δεν θα πιάσουμε τα πλεονάσματα ή εμείς που λέγαμε ότι δεν μπορούμε να πηγαίνουμε με το να μοιράζουμε τα πλεονάσματα στο τέλος;» σημείωσε μιλώντας στο Open Mind και την Έλλη Στάη ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, αναφερόμενος στην έκθεση της μεταμνημονιακής εποπτείας, ενώ υποστήριξε την τοποθέτηση του κ. Τσίπρα ότι οι δηλώσεις του αρχηγού της ΝΔ ανοίγουν τις ορέξεις σε ορισμένους ακραίους κύκλους στην Ευρώπη.

Ο υπουργός Οικονομικών μίλησε ακόμη για το εάν η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ παραμέλησε τη μεσαία τάξη, το θέμα της υπεφορολόγησης αλλά και την περίφημη δήλωση περί ταξικής μεροληψίας της κυβέρνησης. Την ίδια στιγμή, εμφανίστηκε ιδιαίτερα επικριτικός απέναντι στις δηλώσεις του Κλαόυς Ρέγκλινγκ για το κόστος του πρώτου εξαμήνου της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ. «Αν ήταν φοιτητής μου θα τον έκοβα. Με στεναχωρεί ως πανεπιστημιακό πια. Έβγαλε έναν αριθμό για να χτυπήσει την κυβέρνηση” είπε χαρακτηριστικά.

“Στα 4 χρόνια που είμαι υπουργός Οικονομικών έχω δει πολλές εκθέσεις. Αυτή δεν είναι από τις πιο αυστηρές. Δεύτερον, για 3 συνεχή χρόνια μας έλεγε η Κομισιόν και το ΔΝΤ ότι δεν θα φτάσουμε στο στόχο. Και μας ανάγκαζε στο τέλος του χρόνου να δούμε πιο είναι το πλεόνασμα και να το μοιράσουμε στο τέλος. Αυτή είναι μια κακή δημοσιονομική πολιτική.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!