Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Παρασκήνιο]: Την φλερτάρουν και τους… φλερτάρει!
[Παρασκήνιο]: Την φλερτάρουν και τους… φλερτάρει!

[Παρασκήνιο]: Την φλερτάρουν και τους… φλερτάρει!

Σε πλήρη εκλογική ετοιμότητα βρίσκεται η Νέα Δημοκρατία με τα στελέχη και τις τοπικές Οργανώσεις, ανά την Ελλάδα, να κινούνται σε απολύτως προεκλογικούς ρυθμούς.
Σημαντικό ρόλο προς αυτή την κατεύθυνση αναλαμβάνει ο ίδιος ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης , ο οποίος έχει ξεκινήσει συναντήσεις και περιοδείες.

Οι στενοί συνεργάτες του έχουν αναλάβει το δύσκολο κομμάτι της οργάνωσης του κομματικού μηχανισμού ανά την Ελλάδα, με «εντολή» Μητσοτάκη να είναι όλα έτοιμα σε περίπτωση πρόωρων εκλογών, σε κάτι που «ποντάρει» η αξιωματική αντιπολίτευση.

Τις τελευταίες ημέρες ακούγονται διάφορα ονόματα και στις Κυκλάδες. Μεταξύ άλλων ξανά ακούγεται και το όνομα του Κώστα Δοκιμάκη, σύμφωνα με αθηναϊκά δημοσιεύματα ενώ ψηλά στις προτιμήσεις βρίσκεται και η Έπαρχος Θήρας και μάλιστα για πρώτη φορά!
Δεν έχει κρύψει άλλωστε και τις πολιτικές πεποιθήσεις της. Φυσικά οι πληροφορίες μας έρχονται να επιβεβαιωθούν σήμερα το πρωί στο Τακτικό Συνέδριο της ΚΕΔΕ με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας να φωτογραφίζεται με την κα. Λειβαδάρου Θεώνη.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δυο πλευρές έχουν κάνει κάποιες συζητήσεις ωστόσο τίποτα δεν έχει κλειδώσει…

Στη ΝΔ αναζητούν πρόσωπα και από την γενιά του brain drain, δηλαδή των νέων Ελλήνων που μετανάστευσαν τα τελευταία χρόνια της κρίσης, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να συμβολίσουν την επιστροφή εκείνων που μπορούν να σηματοδοτήσουν την επανεκκίνηση της χώρας τόσο σε επιστημονικό όσο και σε παραγωγικό επίπεδο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!