Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Παρασκήνιο]: Τάκης Θεοδωρικάκος: Με τη μεταφορά των φυλακών Κορυδαλλού η κυβέρνηση υλοποιεί κάτι που φαινόταν όνειρο
[Παρασκήνιο]: Τάκης Θεοδωρικάκος: Με τη μεταφορά των φυλακών Κορυδαλλού η κυβέρνηση υλοποιεί κάτι που φαινόταν όνειρο

[Παρασκήνιο]: Τάκης Θεοδωρικάκος: Με τη μεταφορά των φυλακών Κορυδαλλού η κυβέρνηση υλοποιεί κάτι που φαινόταν όνειρο

Επίσκεψη στο δημαρχείο Κορυδαλλού, ύστερα από πρόσκληση του δημάρχου, Νίκου Χουρσαλά, πραγματοποίησε την Πέμπτη το μεσημέρι ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Κατά την υποδοχή του υπουργού Εσωτερικών, ο δήμαρχος Κορυδαλλού, Νίκος Χουρσαλάς τον ευχαρίστησε για την στενή συνεργασία που έχουν από την πρώτη ημέρα που ο ίδιος ανέλαβε τα καθήκοντά του.

Έθεσε τα προβλήματα που έχει ο Δήμος, όπως το πρόβλημα προσωπικού, ιδιαίτερα κατά τους θερινούς μήνες στον τομέα της πυροπροστασίας, την έλλειψη μηχανολογικού εξοπλισμού στον τομέα της πολιτικής προστασίας και το μεγάλο πρόβλημα με το αναξιοποίητο παλιό λατομείο στο Σχιστό. Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε ο κ. Χουρσαλάς στην εξαγγελία του πρωθυπουργού για απομάκρυνση των φυλακών Κορυδαλλού, επισημαίνοντας ότι αποτελεί πάνδημο αίτημα.

Ο δήμαρχος Κορυδαλλού έθεσε το πρόβλημα επέκτασης του χωροταξικού σχεδίου και ανέδειξε το πρόβλημα έλλειψης σχολικών αιθουσών, σημειώνοντας ότι υπάρχουν χώροι για να κατασκευαστούν. Στη συζήτηση που έγινε, ετέθη και το πρόβλημα της παραβατικότητας που υπάρχει στην περιοχή του Σχιστού.

Το μήνυμα από τον Μητσοτάκη

Ο υπουργός Εσωτερικών μετέφερε στον δήμαρχο και στους δημοτικούς συμβούλους το μεγάλο προσωπικό ενδιαφέρον του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για την περιοχή, το οποίο αποτυπώνεται με τη δέσμευσή του για απομάκρυνση των φυλακών.

Στις δηλώσεις του ο κ. Θεοδωρικάκος, μεταξύ άλλων, είπε ότι η απομάκρυνση των φυλακών αποτελεί όνειρο ζωής για όλους τους κατοίκους της περιοχής.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!