Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Παρασκήνιο]: Στέλιος Πέτσας: Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα είναι πρόσωπο κοινής αποδοχής
[Παρασκήνιο]: Στέλιος Πέτσας: Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα είναι πρόσωπο κοινής αποδοχής

[Παρασκήνιο]: Στέλιος Πέτσας: Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα είναι πρόσωπο κοινής αποδοχής

Στο «καυτό» ζήτημα της πρότασης για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Στέλιος Πέτσας. «Ο πρωθυπουργός έχει αναφερθεί σε ένα πρόσωπο που μπορεί να συνθέσει και να είναι κοινής αποδοχής», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ, ο κ. Πέτσας τόνισε ότι η ονοματολογία πλήττει το κύρος του Προέδρου της Δημοκρατίας και υπογράμμισε πως η κυβέρνηση δεν έχει αναφερθεί σε κανένα όνομα μέχρι σήμερα.

Σε σχέση με τις καταλήψεις, ο κ. Πέτσας άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να αυστηροποιηθεί ο νόμος για τις αστικές ευθύνες σε περίπτωση καταστροφών από καταληψίες, υπογραμμίζοντας, παράλληλα ότι δεν έχει συζητηθεί θέμα περαιτέρω αυστηροποίησης των συγκεκριμένων ποινικών αδικημάτων.

Σε ερώτηση για το θέμα της φορολογίας, ο Στέλιος Πέτσας υπογράμμισε ότι θα γίνει μια σοβαρή μείωση της εισφοράς αλληλεγγύης από το δεύτερο εξάμηνο του 2020.

«Μέχρι τώρα η κυβέρνηση έδωσε έμφαση στη μείωση των φόρων στην εργασία και τις επιχειρήσεις και θα ακολουθήσει η μείωση των φόρων στην κατανάλωση», ανέφερε ο Στέλιος Πέτσας. Τέλος, αναφορικά με τον νέο εκλογικό νόμο, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε ότι ο πήχης για την αυτοδυναμία θα είναι μεταξύ 37% και 38%.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!