Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Παρασκήνιο]: Σκληρή απάντηση Χρυσοχοΐδη κατά ΣΥΡΙΖΑ για το μεταναστευτικό
[Παρασκήνιο]: Σκληρή απάντηση Χρυσοχοΐδη κατά ΣΥΡΙΖΑ για το μεταναστευτικό

[Παρασκήνιο]: Σκληρή απάντηση Χρυσοχοΐδη κατά ΣΥΡΙΖΑ για το μεταναστευτικό

Σε μια ανακοίνωση που βρίθει αιχμών, με βαθιά πολιτικά χαρακτηριστικά, για την διαχείριση της προηγούμενης κυβέρνησης στο θέμα της μεταναστευτικής πολιτικής το υπουργείο στο οποίο προΐσταται ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, επισημαίνει πώς έχουν τα πράγματα σήμερα.

Απαντώντας στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ ότι η κυβέρνηση δεν έχει σχέδιο για το μεταναστευτικό, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη διαψεύδει το επιχείρημα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι η κυβέρνηση δεν έχει σχέδιο για τη μεταναστευτική πολιτική και υπογραμμίζει ότι αυτό κατατέθηκε εδώ και τρεις εβδομάδες στην Κομισιόν, ενώ η προηγούμενη κυβέρνηση δεν είχε πράξει κάτι τέτοιο. Το υπουργείο αναγνωρίζει ότι οι συνθήκες είναι άθλιες στη Μόρια, αλλά κατακεραυνώνει τον ΣΥΡΙΖΑ απαντώντας: «Χρειάζεται όμως ιδιαίτερο θράσος ώστε αυτοί που έφτιαξαν, παράτησαν και μας κληρονόμησαν αυτό το γκουλάγκ να γίνονται τιμητές σε δυο μήνες».

Το υπουργείο κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ότι εγκλώβισε την Ελλάδα στη συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας «την οποία ούτε καν εφάρμοσε σωστά» και καλεί τον ΣΥΡΙΖΑ να συμπράξει στην αποσυμφόρηση των νησιών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του υπ. Προστασίας του Πολίτη:
«Έχουμε ξαναπεί ότι το μεταναστευτικό είναι πολυδιάστατο θέμα και δεν προσφέρεται για κομματική αντιπαράθεση αλλά για πολιτικές συνεργασίας. Ο ΣΥΡΙΖΑ όμως εξακολουθεί να ασχολείται μόνο με την υπεράσπιση των πεπραγμένων του, αδιαφορώντας για το αν η πραγματικότητα τα διαψεύδει ή άλλα επιτάσσει.

Σε ανακοίνωσή του Γρ. Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ τονίζεται πως η κυβέρνηση δεν έχει σχέδιο για τη μεταναστευτική πολιτική.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!